Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Quasarr ide dalje s pjesmom ”Ideje”

Peti singl s debitantskog albuma riječke grupe Quasarr objavljenog za suradnju etiketa Dop Records i Menart pjesma je ’’Ideje’’. Quasarr su temeljem dosadašnjih singlova ’’Ti’’, ’’Neki drugi svijet’’, ’’Arpeggio’’, ’’Groove’’ postali miljenici urednica radio postaja, finalisti diskografske nagrade Porin 2008. u kategoriji ”najboljeg alternativnog albuma” koji je ipak osvojila zagrebačka rock grupa Gatuzo.

Osim skorašnjeg nastupa u HTV emisiji ’’Garaža’’ u kojoj će tokom svibnja odsvirati pola sata svog debi albuma uživo, Quasarr nastupaju na ovogodišnjoj riječkoj Harteri uz inozemne headlinere Turbonegro i Roisin Murphy. Zanimljivo je spomenbuti da je pjevač grupe, Boris Štok, odnedavno član sve uspješnijeg riječkog projekta Manofon čiji je singl ”Ovisnik, zvuk” posljednih tjedana postao favorit mnogih glazbenih urednika domaćeg radijskog postora. Posjetite Quasarr na www.quasarr.com.

Objavljeno 13.05.2008.

Vremeplov

Kao građani trebali bi biti više pažljivi, obrazovani i informirani. Upalim TV i vidim odrasle ljude kako se deru jedni na druge i mislim, ako ne povratimo svoju civiliziranost, biti ćemo u nevolji.
Emmylou Harris