Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Quasarr premijerno u emisiji ’VIP music club LP’

Quasarr premijerno u emisiji ’VIP music club LP’Riječka grupa Quasarr nakon predstavljanja novog video spota u ”Peek&Poke” muzeju u Rijeci, premijerno će svoj novi video uradak za aktualni singl ”Propaganda” predstaviti i na HTV 2, 29. travnja u skopu glazbene emisije ”VIP music club LP”.

Svi ljubitelji specifičnog glazbenog izričaja riječke grupe Quasarr, moći će pogledati spot od 23 sata. Riječ je o prvom singlu koji već osvaja radijski eter i najavljuje njihov novi album u izdanju Menart / DOP records, a koji se očekuje uskoro.

Spot za pjesmu ”Propaganda” dolazi iz radionice ”Kreativnog odjela” iz Rijeke, a spot kao i pjesma aktualiziraju fenomen propagande. Sve veći broj reality i talent showova, ”pranje mozga” površnim emisijama upitnih društvenih vrijednosti, nekorektno oglašavanje, pa čak i subliminalne poruke - sve je to danas dio marketinškog arsenala s kojim se Quasarr na sebi svojstven način ”obračunava”.

Quasarr uskoro kreće i s koncertima, pa će tako svoj novi uradak predstaviti 23. 05.2010. u Rijeci. Slijedeći nastup je 28. 05. na Mars festivalu koji će između ostalih ugostiti i neponovljivu Skunk Anansie, te će u lipnju
nastupiti na Hartera festivalu.

Njihov singl ”Propaganda” odlično je prihvaćen na brojnim radijskim top ljestvicama što potvrđuje i 1. mjesto na airplay domaćoj tjednoj top listi Otvorenog radija!

Objavljeno 29.04.2010.

Vremeplov

Moj prvi ”dug društvu” je bio pomoć jednom društvu za zaštitu dupina. Dio moje zarade od prodaje albuma dajem Greenpeaceu.
Rick Danko (The Band)