Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Quasarr premijerno u emisiji ’VIP music club LP’

Quasarr premijerno u emisiji ’VIP music club LP’Riječka grupa Quasarr nakon predstavljanja novog video spota u ”Peek&Poke” muzeju u Rijeci, premijerno će svoj novi video uradak za aktualni singl ”Propaganda” predstaviti i na HTV 2, 29. travnja u skopu glazbene emisije ”VIP music club LP”.

Svi ljubitelji specifičnog glazbenog izričaja riječke grupe Quasarr, moći će pogledati spot od 23 sata. Riječ je o prvom singlu koji već osvaja radijski eter i najavljuje njihov novi album u izdanju Menart / DOP records, a koji se očekuje uskoro.

Spot za pjesmu ”Propaganda” dolazi iz radionice ”Kreativnog odjela” iz Rijeke, a spot kao i pjesma aktualiziraju fenomen propagande. Sve veći broj reality i talent showova, ”pranje mozga” površnim emisijama upitnih društvenih vrijednosti, nekorektno oglašavanje, pa čak i subliminalne poruke - sve je to danas dio marketinškog arsenala s kojim se Quasarr na sebi svojstven način ”obračunava”.

Quasarr uskoro kreće i s koncertima, pa će tako svoj novi uradak predstaviti 23. 05.2010. u Rijeci. Slijedeći nastup je 28. 05. na Mars festivalu koji će između ostalih ugostiti i neponovljivu Skunk Anansie, te će u lipnju
nastupiti na Hartera festivalu.

Njihov singl ”Propaganda” odlično je prihvaćen na brojnim radijskim top ljestvicama što potvrđuje i 1. mjesto na airplay domaćoj tjednoj top listi Otvorenog radija!

Objavljeno 29.04.2010.

Vremeplov

Iza svega što radim uvijek stoji nekakva osobna priča.
Hrvoje Hodak