Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rent-a-Delta o povijesti i sadašnjosti Delte

Rent-a-Delta o povijesti i sadašnjosti DelteIvex projekt Rent-a-Delta godišnja je predstava polaznika suvremenog plesa, joge, fizičkog teatra i fiskulture u organizaciji ”Prostora +” u Molekuli. U projektu sudeluje 6 mentora i 20 studenata čiji je rad na predstavi počeo predavanjima o povijesti i sadašnjosti Delte, nastavio se njihovim improvizacijama temeljem tih saznanja.

Tako predstava i govori o Delti, u ”site specific” lokaciji za predstavu koja ispituje povijesni tijek i budućnost područja ušća. Predstava će se igrati od 18. do 20.srpnja; prva u 20.00 a druga u 21.30 sati.

Zbog ograničenog prostora koji može primiti 50 osoba, dnevno će se davati dvije predstave - u 20 i u 21.30 sati. Mjesto morate rezervirati i to na telefon 099 402 6628 ili na www.prostorplus.hr.

Objavljeno 14.07.2008.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin