Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Ri Jay”, retrospektiva elektroničke glazbene scene u Rijeci od 1990. do 2008.

”Ri Jay”, retrospektiva elektroničke glazbene scene u Rijeci od 1990. do 2008.Atraktivan projekt ”Ri Jay” što će se ovoga petka, s početkom u 20 sati, prvi put održati u opatijskom art lounge baru Monokini, svim poznavateljima i ljubiteljima riječke elektro scene, ali onima koji vole modernu glazbu bez žanrovskih podjela, ponudit će zanimljiv spoj fotografije i glazbe.

Projekt je ujedinjen pod zajedničkom temom – ”Retrospektiva elektroničke glazbene scene u Rijeci od 1990. do 2008. godine” čime je ono najvažnije izrijekom rečeno.

Iza autora hvalevrijednog poteza Petre Abramović, kao glavne inicijatorice i organizatorice, te fotografa Danka Lončara – naporan je, višemjesečni rad u kojemu je, između ostalog, valjalo iskoordinirati, fotografirati te za petak ”rezervirati” dvadeset riječkih DJ-a.

- Zaista su svi oduševljeni, tako da potencijala za nastavak priče ima. Baš poput sagledavanja rock scene kroz ”Ri Rock”, ”Ri Jay” mogao bi nadvladati subkulturalnu bazu elektro scene i dobiti mjesto unutar mainstream kulture. Mogao bi postati novi, etablirani pokret, ogledalo jedne nove situacije u našem gradu - izjavila je za Novi list Petra Abramović.

Objavljeno 17.09.2008.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich