Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

RI-ROCK.COM u programu Radio Istre

RI-ROCK.COM u programu Radio Istre na 96,9 i 98 MHz. Sinoćnje, prvo radijsko predstavljanje Ri-rock.coma odigralo se na valovima županijskog radija Radio Istre u jednosatnom terminu s početkom u 17 sati. Naša mala ekipa stigla je u pitoreskne prostorije radija suludom vožnjom od Rijeke do Pazina rekordnom brzinom, zahvaljujući ”ma, nema frke, u Pazinu smo za po’ ure...” a čekao ih je kvar na autu, par sporovoznih cisterni na cesti, kamion mješalica u tunelu ”Učka” i zasjeda revnih prometnih policajaca. Uglavnom, minutu do 17h blijedi i s mučninom u želucu ispentrali su naši heroji nekih tisuću stepenica do vrha ogromne zgrade Pazinskog kolegija gdje su ih dočekali veseli domaćini, unezvjereni od neodgovorenih poziva na mobitel junačkog vozača i mogućeg otkazivanja pomno pripremane emisije.
Ako kojim slučajem niste slušali Radio Istru u navedenom terminu recimo još da je Ri-rock.com emisija bila dinamična (Nikola je tijekom emisije i dalje refleksno stiskao papučicu gasa) i vesela (Robi je bio sretan što je preživio putovanje u suvozačkom kokpitu).
Soundtrack: Termiti, Paraf, Ri-val, Urban & 4, Let 3, En Face & Blagdan Band, Metrobolik, Grad, Grč, Laufer, Cacadou Look, Nova Moda. Telefonom se javio Bernardin Modrić redatelj nadolazećeg filma o riječkoj sceni Od Uragana do Urbana i iscrpno izvjestio slušatelje kako napreduje dokumetarac.

Objavljeno 04.02.2005.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)