Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

RI-ROCK.COM u programu Radio Istre

RI-ROCK.COM u programu Radio Istre na 96,9 i 98 MHz. Sinoćnje, prvo radijsko predstavljanje Ri-rock.coma odigralo se na valovima županijskog radija Radio Istre u jednosatnom terminu s početkom u 17 sati. Naša mala ekipa stigla je u pitoreskne prostorije radija suludom vožnjom od Rijeke do Pazina rekordnom brzinom, zahvaljujući ”ma, nema frke, u Pazinu smo za po’ ure...” a čekao ih je kvar na autu, par sporovoznih cisterni na cesti, kamion mješalica u tunelu ”Učka” i zasjeda revnih prometnih policajaca. Uglavnom, minutu do 17h blijedi i s mučninom u želucu ispentrali su naši heroji nekih tisuću stepenica do vrha ogromne zgrade Pazinskog kolegija gdje su ih dočekali veseli domaćini, unezvjereni od neodgovorenih poziva na mobitel junačkog vozača i mogućeg otkazivanja pomno pripremane emisije.
Ako kojim slučajem niste slušali Radio Istru u navedenom terminu recimo još da je Ri-rock.com emisija bila dinamična (Nikola je tijekom emisije i dalje refleksno stiskao papučicu gasa) i vesela (Robi je bio sretan što je preživio putovanje u suvozačkom kokpitu).
Soundtrack: Termiti, Paraf, Ri-val, Urban & 4, Let 3, En Face & Blagdan Band, Metrobolik, Grad, Grč, Laufer, Cacadou Look, Nova Moda. Telefonom se javio Bernardin Modrić redatelj nadolazećeg filma o riječkoj sceni Od Uragana do Urbana i iscrpno izvjestio slušatelje kako napreduje dokumetarac.

Objavljeno 04.02.2005.

Vremeplov

Televizija je fenomenalno retardirajući medij, najpovršniji koji postoji. Dok si na televiziji nekakva si faca, a čim se “skineš” s ekrana hvala bogu više se toga nitko ne sjeća.
Nina Violić, riječka glumica