Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

RI-ROCK FESTIVAL 19.11. U BOĆARSKOM DOMU NA PODVEŽICI

Ri-rock, najstariji rock festival u Hrvatskoj, ove će se godine održati 19. studenoga pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, Odjela gradske uprave za kulturu i riječke podružnice Hrvatske glazbene unije. Svi bendovi s riječkog područja koji žele nastupiti moraju se do 23. listopada prijaviti u riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a), a o njihovom broju će i ovisiti trajanje festivala.

Iako mjesto održavanja još nije određeno, organizatori pretendiraju na Boćarski dom na Podvežici koji može okupiti oko 2 tisuće posjetitelja. Ovogodišnji Ri-rock festival bit će revijalnog karaktera, što će označiti svojevrsni povratak na staru koncepciju bez natjecanja koje je bilo uobičajeno prošlih godina.

Legendarni Ri-rock festival, koji je prvi put organiziran 1979. godine, središnji je glazbeni događaj Rijeke te jedan od najvećih razloga formiranja i održavanja riječke scene kao jedinstvenog fenomena na području Hrvatske. Veliki bendovi poput Parafa i Termita, ne tako davnih Denis&Denis, Grada, Grča, Cacadou Looka ili Laufera, do današnjih Urban & 4, En Face, Let 3, te onih najnovijih Metrobolik, Tha B Inside, ManDrill i Father dokaz su kvalitete i zajedništva zbog kojih riječka scena tako dugo i funkcionira.

– Ove godine prva misao vodilja nam je pružanje mogućnosti mladim, neafirmiranim bendovima da pokažu svoj potencijal i predstave svoj glazbeni izričaj kako bi konačno i počelo njihovo vrijeme. Boćarski dom pokazao se kao jedino moguće rješenje održavanja festivala, no ranije održani rock koncerti dokaz su da će u tom prostoru moći doći do izražaja kako scenografija, tako i kvalitetan razglas - izjavio je glavni organizator festivala Simon Dejhalla.

Objavljeno 06.10.2005.

Vremeplov

Da... pjevam. Ali ne vidim sebe kao pjevača.
Graham Coxon