Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

RI rock u ZG

Znana imena riječke rock scene, grupe Grad i En Face, uz Vavu Simčića + gosti, održali su zajednički koncert u zagrebačkoj Jabuci koji je protekao u opuštenoj intimnoj atmosferi. Na pozornici unutar klupskog prostora, riječki je trolist promovirao svoje albume objavljene pod etiketom Dallas Recordsa, pruživši posjetiteljima tri polusatna koncerta uz dobar zvuk i sigurne sviračke ruke. Koncert je otvorio Grad, nakon čijeg se nastupa na pozornicu popeo Vava Simčić sa svojim bendom (Tha B Inside za ovu priliku) i brojnim gostima – Enicom Ivom Močibob, Anom Kabalin iz grupe Metrobolik, pjevačem grupe Sane Nikolom Marjanovićem te Leom Rumorom iz nekadašnjih Ogledala.

Završetkom nastupa vrsnog gitarista, čija je svirka pobrala vjerojatno najveći pljesak uslijedili su En Face odsvirali svojih pola sata starijih i novijih pjesama i ”RI rock u ZG!” je reklo bi se prilično iznenadno, došao do kraja. No, unatoč kratkoći trajanja (tek oko sat i pol ) koncert je ostavio dobar dojam koji bi se u budućnosti nekim dodatnim pokušajem, pred više posjetitelja, mogao samo još i poboljšati, u što se možemo uvjeriti već u srijedu 28.9. kada ”trojka” gostuje u riječkom klubu 2Lava.

Objavljeno 26.09.2005.

Vremeplov

Još od 1980. i 1981. su mi izmišljali izjave. Pola stvari je bilo izmišljeno i onda digneš ruke od toga. Ne želim više ništa objašnjavati…
Branimir Johnny Štulić