Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječanin Ayra predstavlja album prvijenac

Riječanin Ayra predstavlja album prvijenacSvoje dugogodišnje glazbeno iskustvo riječki glazbenik Ayra odlučio je predstaviti na debi albumu jednostavnog naziva „Ayra“. Na albumu se Ayra predstavio kao glazbeni producent i autor većine pjesama uz stalnog suradnika Ivana Bajsara. Uz njih se kao autori pojavljuju i Sanjin Ayra koji potpisuje pjesmu „Reci mi tajnu“, te Tonći Horvat koji je napisao „Samo ti“. Jedna od najzanimljivijih suradnji jest ona s Denisom Razumovićem Razzom, priznatim jazz glazbenikom, koji kao gost na pjesmi „Reci mi tajnu“ svira alt saksofon.

Uz već poznatu pjesmu ’Još sam uvijek tvoj’ koju je Ayra predstavio na Dori 2007., tu je i pjesma ’Dvije Ruže’ u novoj verziji, te singlovi ’Nedostaje mi dio tebe’ i ’Lady’. Pjesme ljubavne tematike, radiofoničan pop zvuk, te odličan Ayrin vokal prožimaju se kroz svaku od jedanaest pjesama.

Treba podsjetiti da je Naim Ayra nekada pjevao u riječkoj rock grupi Off Limits i Putokazima. Prva promocija albuma održati će se već u petak 4.7. u Dallas Music Shopu u Rijeci od 18:30 sati. Tom progodom Ayra će proslaviti izlazak svog prvog albuma. Osim na albumu, Ayru ćete moći čuti i uživo na koncertnim promocijama koje priprema za jesen u Rijeci i Zagrebu, a koje će, kao i sve nastupe, odraditi zajedno sa Project bandom.

Objavljeno 01.07.2008.

Vremeplov

Postoji nešto što je mnogo važnije od svake logike - to je mašta.
Alfred Hitchcock