Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječka premijera novog albuma Elementala

Premijeru novog albuma „Pod pritiskom“ grupa Elemental održat će u Rijeci 9. veljače u Stereo dvorani. Iz tabora Elementala čiji je još uvijek aktualni singl ”Zašto te imam” zasluženo dugo sjedio na broju 1. naše top liste singlova stigla je simpatično - bombastična ”spam” najava koju, zabave radi, prenosimo u cijelosti.
”Rijeka, ali i cijela Primorsko-goranska županija je tako dobila čast da se upozna s novim uradcima Elementala prije New Yorka, Tokia, Pariza, Johanesburga, Londona, Ilirske Bistrice, Splita i Zagreba. Program će započeti zagrijavanjem u 22:30 u režiji riječkih Dj-eva Knocka i Shinea. Točno u 22:30 se očekuje dolazak limuzine s članovima grupe uz dosad neviđene mjere sigurnosti. Poseban odred redara specijalno je uvježbavan za ovu priliku kako bi na pravi način mogli zaštiti Elementalovce od nastraja brojnih „paparazza“ i obožavatelja. Elementalovce će ispred Stereo dvorane dočekati perzijski tepih čija je jedina zadaća da sačuva mrlje koje će ostaviti cipele legendarnih članova banda. Sve one koji se budu dokopali vrijednog papirića zvanog pozivnica i imali sreću naći se s ove ili one strane ulaznih vrata Stereo dvorane dočekat će vrhunski specijaliteti domaće kuhinje pripremljeni od strane lokalnih majstora, a u skladu sa trenutnim svjetskim trendovima u gastronomiji. O kakvim je specijalitetima riječ jedna je od najstrože čuvanih tajni u svijetu show biznisa do sada u 2008. Sam nastup Elementala obilježit će brojni audio i vizualni efekti.”

Grupa Elemental će prvo promotivno potpisivanje i prodaju albuma „Pod pritiskom“ također upriličiti u Rijeci i to u atraktivnom prostoru Profil Superstorea (Tower centar, 4. kat., Janka Polić Kamova 81A) u subotu 9. veljače u 18 sati.

Ulaznice po cijeni od 50 kn u predprodaji su u Dallas Music Shopu u Rijeci, a koncert počinje oko ponoći. Posjetite često ažuriran i bogat sajt benda na adresi www.elemental.com.hr.

Objavljeno 07.02.2008.

Vremeplov

Zapravo sam totalni frik za čitanje, za glazbu i za filmove. Imam veliku kolekciju filmova zato što nemam televiziju već godinama. Ne želim gledati televiziju i čitati neke novine. Jako sam postala izbirljiva i stroga u odabiru. To je neki moj vlastiti ”pokret otpora”.
Nikolina Deranja, novinarka i voditeljica (Radio Rijeka)