Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

RIJEČKA PROMOCIJA ALBUMA RIVERSICA

Nakon izuzetno bogatog angažmana u glazbenoj i dramskoj sferi te brojnih uspješnih nastupa, vokalna skupina ”Rivers” najavljuje promociju svojeg prvog, istoimenog albuma u Hrvatskom kulturnom domu u Rijeci 24. 11. 2005. s početkom u 20 h.

Događaj je to u kojem će skupinu Rivers pratiti dva (jazz i pop-rock) benda, uz brass sekciju, gudački kvartet te brojne goste. Album koji je snimljen u produkciji s cijenjenim jazz glazbenicima (Elvis Stanić, Boško Petrović, Igor Geržina, Ivo Popeskić, Henri Radanović, Marko Lazarić i Ivan Pešut) biti će predstavljen zajedno sa pjesmama koje su polučile uspjeh kao gostujuće suradnje (sa glazbenicima poput Radojke Šverko, Massima Savića, Dade Topića, Nene Belana , Elvisa Stanića) ili singlovi sa festivala.

Objavljeno 20.11.2005.

Vremeplov

Sve se počelo linkati u jedan junk space. Tako danas funkcioniraju i mediji. To je čisti impresionizam. Toliko te informacija buba, a ni u šta nemaš vremena ući dublje. I onda ti se sve u istom sloju linka – rat u Iraku, Britney Spears, eto ti Ive Sanadera, Justina Timberlakea, Miše Kovača, sve je to jedan kupus koji se hiperlinka.
Vlado Bulić, književnik i kolumnist