Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječka rockerska invazija na Zagreb

Konačno jedan pravi rock maraton – u subotu, 9. veljače, u paviljonu 5 na Zagrebačkom velesajmu održat će se mega rock koncert na kojem nastupa popularni riječki glazbenik Damir Urban sa svojom četvorkom i Majke, kultna vinkovačka grupa Gorana Barea. Za zagrijavanje atmosfere iz Rijeke će stići i Beatles Revival Band, jedan od ponajboljih svjetskih Beatles cover bandova koji redovito puni klubove po Velikoj Britaniji u kojima su svirali Beatlesi, poput recimo kultnog kluba Cavern. Oni će odsvirati najbolje pjesme Beatlesa iz svih faza karijere. Ovaj koncert prava je poslastica za rock sladokusce jer uključuje čak pet sati žestoke žive svirke. Vrata se otvaraju u 18 sati, riječki Beatlesi kreću oko 19, a Urban i Majke oko 21 sat. Svaki band svirati će po sat i pol vremena.

Povod koncertu je skorašnje Valentinovo, a s obzirom da pada u četvrtak, ideja je da se vikend prije uz dobru svirku provede ugodna večer. Za ova tri koncerta u jednom cijena ulaznice je 100 kuna što znači da se po cijeni jednog koncerta dobiju čak tri samostalna koncerta od po sat i pol u jednoj večeri! Pretprodaja ulaznica se odvija u shopping centru City center one i Profil megastoreu u Bogovićevoj ulici.

Ako ovome dodamo i koncert riječke Sinteze u zagrebačkom klubu Sax u utorak, 29. siječnja, slika riječke rock ”invazije” na Zagreb je (zasad) potpuna, javlja novinar Novog lista Vinko Peršić.

Objavljeno 29.01.2008.

Vremeplov

Poezija je samo dokaz o životu onoga tko je piše. Ako se vaš život rasplamsao poput vatre poezija je pepeo.
Leonard Cohen