Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječki novi val u Zagrebu 23. veljače

Zbog interesa zagrebačke publike antologijsko izdanje ”Riječki novi val”, trostruki box set, svoje će koncertno predstavljanje imati u zagrebačkoj Tvornici kulture na koncertu kojeg već sad možemo nazvati povijesnim jer će na jednom mjestu skupiti izvođače koji će u Zagrebu vjerojatno nastupiti posljednji put. Paraf i Termiti uz goste Umjetnike ulice i Ogledala odsvirat će u Tvornici 23. veljače s početkom u 20 sati svoje prve zagrebačke koncerte nakon nekoliko desetljeća. Svi se oni ovih dana intenzivno pripremaju u Rijeci za veliki koncert u dvorani Mladosti gdje će im se 15. veljače priključiti i Pankrti, Grč, Pasi i Diskurz.

Ulaznice za zagrebački koncert po cijeni od 70 kn, odnosno 90 kn na dan koncerta moći će se kupiti u Dallas Music Shopu u Tkalčičevoj, Tvornici Kulture, Dancing Bear shopu u Gundulićevoj, MJ Zagorka u Importanne Centru te Sirius shopu u Importanne Galeriji, a u prodaji su od ponedjeljka 04.02. Zagrebačka koncertna promocija ”Riječkog novog vala” realizirana je uz veliku potporu Grada Rijeke i medijsku podršku neuništivog Radija101. Ulaznice za riečki koncert 15. veljače po cijeni od 70 kn, odnosno 90 kn na dan koncerta moći će se kupiti u riječkom Dallas Music Shopu i na Kartomatu na Korzu od četvrtka, 24. siječnja.

Objavljeno 31.01.2008.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)