Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rijeka protiv Zagreba -Tko će dobiti Palach?

Vaš omiljeni RiRock.com magazin prvi saznaje konačan rasplet ”slučaja Palach”.

Najnovija službena vijest kaže da su do utorka, 1. travnja, u 14 sati u Grad Rijeku pristigle su dvije ponude na Natječaj za davanje u zakup prostora kluba Palach u Kružnoj 4, 6 i 8. Povjerenstvo, u čijem su sastavu pročelnica Odjela za kulturu Ivanka Persić i djelatnice istog Odjela Helena Semion Tatić i Zrinka Dabelić, otvorile su jučer dvije pristigle ponude. Kako smo neslužbeno i najavili prije par dana, oko Palacha se ”bore” dvije strane - tzv. ”riječka” i ”zagrebačka” .

Lea Stoiljković Medved iz Ureda Grada Rijeke navodi da su ponude na navedeni Natječaj poslale dvije stranke objedinjene u grupacije:
- Ugostiteljski obrt ”Booka” (Rijeka, Zvonimirova 14) u suradnji sa sljedećim udrugama i pojedincima: Udruga RiRock, Udruga Bria, Luka Kapetanić, Udruga Nešto Novo, Udruga Masa Kru, Udruga Trag, Klub ljubitelja buke, Stolnonogometni klub Rijeka i Elvis Antić.
- Motorističko Bratstvo Vepar d.o.o. (M.B.V. d.o.o., Ul. Grada Vukovara 52b, 10000 Zagreb) u suradnji sa sljedećim udrugama i pojedincima: Udruga Galerija OK, Udruga Parnas, Klap! vizualne komunikacije, Udruga kulturne akcije Kula, Udruga ljubitelja fantastike ”3. zmaj”.

Predmet natječaja bilo je davanje u zakup prostora za obavljanje kulturne djelatnosti: likovno-izložbene, filmske, književne, scenske i multimedijalne, glazbene djelatnosti te ugostiteljske djelatnosti.

Na natječaj su se mogle prijaviti pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje kulturne djelatnosti ili pravne osobe/obrtnici registrirani za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, uz uvjet da imaju sklopljene sporazume s udrugama za obavljanje kulturne djelatnosti.

Grad Rijeka Natječajem je tražio da cjelokupni kulturni program bude namijenjen mladima te naveo da će poduprijeti one programske koncepcije koje predstavljaju rezultate suvremenog stvaralaštva, alternativne oblike izražavanja, stvaralaštvo mladih, aktualne trendove u zemlji i inozemstvu te moraju biti usmjerene ka razvijanju urbane kulture mladih.

Povjerenstvo će u narednih nekoliko dana pregledati i razmotriti pristigle ponude te između dva ponuđača odabrati kvalitetniji prijedlog kulturnog programa za klub Palach, kaže službeno priopćenje iz Grada Rijeke.

Objavljeno 02.04.2008.

Vremeplov

Muzika je ljepota, potraga za lijepim, potraga za duhovnom hranom...
Vlatko Stefanovski