Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rijeka zove na Korzo

Rijeka zove na KorzoKonačni događaj serijala koncerata Rijeka zove u organizaciji SVID radija te obilježavanja 30 godina riječkog novog vala održat će se na riječkom Korzu u suradnji s Gradom Rijeka, u petak, 5. prosinca s početkom u 19:30 sati.

Uz svečanost paljenja božićno-novogodišnje rasvjete, održat će se veliki koncert riječkih grupa:Disco’N’action, najplesniji predstavnici lokalne scene koji uspješno kombiniraju trance i žestoke gitare; Hesus Attor, čiji se debi album upravo našao u prodaji u izdanju Moonlee records iz Zagreba; My Buddy Moose, čiji je novi drugi album u procesu dovršavanja i One Piece Puzzle, miljenici lokalne indie scene i vlasnici tek zgotovljenog prvijenca za Menart

A razgovor s navedenim bendovima i njihove pjesme možete poslušati danas od 20 do 21 sat u emisiji Zaljevski Zvuk na SVID radiju.

Objavljeno 02.12.2008.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger