Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rivers – Bez tebe

Rivers – Bez tebeSkladba “Bez tebe” alkemija je vještine i prirodnosti autorskog talenta Tamare Obrovac, te vokalne interpretacije Vokalne skupine Rivers.

Ovaj spoj trenutno jedne od najsvestranijih osobnosti na hrvatskoj glazbenoj sceni i grupe Rivers, višestrukih dobitnica međunarodnih nagrada (Vokal Total, Swingle Award, World Choir Games, Porin i Marul, za izvedbu kazališne glazbe) najavljuje do sada najzahtjevniji album čijim će se singlom ova vokalna skupina predstaviti upravo nastupom na Dori 2010.

Vokalna skupina Rivers priprema svoj novi album kojim će i dalje inzistirati na kvalitetnoj višeglasnoj osnovici i istraživanju svih izvedbenih mogućnosti u suradnji sa vodećim glazbenim instrumentalistima i autorima. Pjesma “Bez tebe” autora Tamare Obrovac i Anje Gasparini je tek komadić ove nove priče. Pjesma je skladana u latino stilu sa fuzijom jazza i proljetno vrijeme će joj omogućiti da zasja punim sjajem.

Objavljeno 08.02.2010.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com