Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

RIVERS IMAJU ALBUM

Sedam riječanki zajedno uživa u glazbi već sedmu godinu zaredom. Stasale su kroz Putokaze da bi se 1999. okrenule samostalnim nastupima i etabliranju kroz gospel, višeglasno pjevanje.

Album prvijenac nazvan ”Rivers” je kolekcionarsko gospel izdanje u izdanju Aquarius recordsa. Možda je najljepše i najkraće grupu Rivers i ovaj album opisao Davor Hrvoj, sljedećim riječima: ”Riversice su na ovom albumu prošetale raznim razdobljima i stilovima izvodeći pjesme koje su postale standardima, u glazbenom, ali i u smislu kvalitete. Njihove uvjerljive izvedbe donose povratak starim glazbenim vrijednostima, univerzalnim glazbenim vrijednostima. Vodeći nas u crkve juga SAD-a, preko klubova i plesnih dvorana do koncertnih dvorana diljem svijeta, pa i na hrvatsku glazbenu scenu, svojim izvedbama pokreću, mame na ljuljanje u ritmu, pucketanje prstima, lupkanje nogom.”

Objavljeno 09.06.2005.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)