Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riversice zasjale na olimpijadi zborova u Grazu

Riversice zasjale na olimpijadi zborova u GrazuČlanice riječke vokalne skupine Rivers osvojile su tri vrijedne nagrade na 5. svjetskim zborskim igrama, jednom od najprestižnijih i najvećih glazbenih događanja te vrste u svijetu, što su se proteklog vikenda održale u austrijskom gradu Grazu.

U svojoj kvalifikacijskoj grupi, ’Gospel and spiritual’, dobile su zlatnu diplomu kao i zlatnu diplomu za ukupnog pobjednika kategorije, a osvojile su i srebrnu medalju na svjetskom rangiranju olimpijade.

Na olimpijadi zborova, na koju se prijavilo devetnaest zborova, klapa i drugih vokalnih skupina s područja Hrvatske, grupa Rivers u finalu je izvela četiri skladbe, od kojih dvije u klavirskoj pratnji Vladimira Babina. Osim u natjecateljskom dijelu, Riversice su nastupile i na velikoj pozornici na glavnom trgu u Grazu, a u Rijeku su se vratile pune dobrih dojmova.

– Nakon nastupa na glavnom trgu odmah su uslijedili pozivi u Južnoafričku Republiku i Koreju. Puno nam znači i mišljenje Međunarodnog stručnog žirija, kazala je Irena Ćepulić.

Nakon nastupa u Grazu, vrijedne se Riversice pripremaju za Festival dalmatinske šansone u Šibeniku, gdje će se predstaviti neobičnim autorskim eksperimentom. Riječ je o zanimljivoj kombinaciji naizgled nespojivog autorskog dvojca – dalmatinskog romantika Tedija Spalata i posve drukčijeg Borisa Štoka, sve popularnijeg riječkog glazbenika iz grupe Quasarr.

Ivana Kocijan, Novi list

Objavljeno 14.07.2008.

Vremeplov

Uživao sam u svom životu dok nisam imao ništa… sviđa mi se ideja da budem sretan sa sobom.
Joey Ramone