Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riversice zasjale na olimpijadi zborova u Grazu

Riversice zasjale na olimpijadi zborova u GrazuČlanice riječke vokalne skupine Rivers osvojile su tri vrijedne nagrade na 5. svjetskim zborskim igrama, jednom od najprestižnijih i najvećih glazbenih događanja te vrste u svijetu, što su se proteklog vikenda održale u austrijskom gradu Grazu.

U svojoj kvalifikacijskoj grupi, ’Gospel and spiritual’, dobile su zlatnu diplomu kao i zlatnu diplomu za ukupnog pobjednika kategorije, a osvojile su i srebrnu medalju na svjetskom rangiranju olimpijade.

Na olimpijadi zborova, na koju se prijavilo devetnaest zborova, klapa i drugih vokalnih skupina s područja Hrvatske, grupa Rivers u finalu je izvela četiri skladbe, od kojih dvije u klavirskoj pratnji Vladimira Babina. Osim u natjecateljskom dijelu, Riversice su nastupile i na velikoj pozornici na glavnom trgu u Grazu, a u Rijeku su se vratile pune dobrih dojmova.

– Nakon nastupa na glavnom trgu odmah su uslijedili pozivi u Južnoafričku Republiku i Koreju. Puno nam znači i mišljenje Međunarodnog stručnog žirija, kazala je Irena Ćepulić.

Nakon nastupa u Grazu, vrijedne se Riversice pripremaju za Festival dalmatinske šansone u Šibeniku, gdje će se predstaviti neobičnim autorskim eksperimentom. Riječ je o zanimljivoj kombinaciji naizgled nespojivog autorskog dvojca – dalmatinskog romantika Tedija Spalata i posve drukčijeg Borisa Štoka, sve popularnijeg riječkog glazbenika iz grupe Quasarr.

Ivana Kocijan, Novi list

Objavljeno 14.07.2008.

Vremeplov

Osjećam kao da se uvijek borim da se ne ponovim.
Billy Corgan (The Smashing Pumpkins)