Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rock glazbom do ”prosvjetljenja” i Isusa Krista

Prekjučer je u Stereo dvorani, u sklopu English Camp turneje, održan besplatan koncert kršćanskih rock sastava October Light i Transient Phase u organizaciji udruge Naša točka u kojoj se, kako sami kažu na svojim službenim stranicama, okupljaju mladi ovisnici o Isusu Kristu. Radi se zapravo o baptistima koji na ovakav ’moderan’ način poukušavaju ljudima, poglavito mladima objasniti da je Isus Krist jedini stvoritelj i spasitelj, a Biblija, odnosno Novi Zavjet, riječ Isusova.

Tako se u Stereu u nedjelju navečer uz zvuke modernog ska rocka grupe October Light i indie rocka Amerikanaca iz Transient Phase mogla čuti i pokoja propovijed iz Biblije, a svi zainteresirani mogli su kući odnijeti i svoj primjerak Novog Zavjeta kojeg su organizatori uredno dijelili u garderobi Sterea. Budući da organizatori nisu posebno naglasili da je koncert duhovnog karaktera, uz nekoliko desetaka simpatizera i vjerojatno članova Baptističke zajednice, u Stereo je tako navratilo i nekoliko slučajnih prolaznika koji su u potrazi za nedjeljnom zabavom trebali biti ’prosvijetljeni’.

No, kako javlja Novi List, ako je suditi po njihovim reakcijama i količini vremena kojeg su proveli u Stereu, ništa od toga.

Objavljeno 22.04.2008.

Vremeplov

Opsjednut sam knjigama.
David Sylvian