Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rock glazbom do ”prosvjetljenja” i Isusa Krista

Prekjučer je u Stereo dvorani, u sklopu English Camp turneje, održan besplatan koncert kršćanskih rock sastava October Light i Transient Phase u organizaciji udruge Naša točka u kojoj se, kako sami kažu na svojim službenim stranicama, okupljaju mladi ovisnici o Isusu Kristu. Radi se zapravo o baptistima koji na ovakav ’moderan’ način poukušavaju ljudima, poglavito mladima objasniti da je Isus Krist jedini stvoritelj i spasitelj, a Biblija, odnosno Novi Zavjet, riječ Isusova.

Tako se u Stereu u nedjelju navečer uz zvuke modernog ska rocka grupe October Light i indie rocka Amerikanaca iz Transient Phase mogla čuti i pokoja propovijed iz Biblije, a svi zainteresirani mogli su kući odnijeti i svoj primjerak Novog Zavjeta kojeg su organizatori uredno dijelili u garderobi Sterea. Budući da organizatori nisu posebno naglasili da je koncert duhovnog karaktera, uz nekoliko desetaka simpatizera i vjerojatno članova Baptističke zajednice, u Stereo je tako navratilo i nekoliko slučajnih prolaznika koji su u potrazi za nedjeljnom zabavom trebali biti ’prosvijetljeni’.

No, kako javlja Novi List, ako je suditi po njihovim reakcijama i količini vremena kojeg su proveli u Stereu, ništa od toga.

Objavljeno 22.04.2008.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger