Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rock & Dance za Edina

Rock & Dance za EdinaU subotu, 11. prosinca 2010., sa početkom u 19.00 sati, na Boćariji Marinići, u Viškovu, održat će se deveta “Božićna revija Halubajki Viškovo - Halubajski hip hop, rock & dance”, čiji je prihod namjenjen liječenju Edina LiMe Jakupija Fightera, 17-godišnjeg pjesnika i hip-hopera koji boluje od rijetkog i teškog oblika krcinoma rabdomiosarkoma.

Humanitarna akcija “Hip Hop za Edina LiMu Jakupija Fightera” nastala je na inicijativu Edinove razrednice, prof. Irene Koludrović Harbić iz Graditeljske škole za industriju i obrt u Rijeci, prof. Irene Grubiša iz Elektroindustrijske i obrtničke škole u Rijeci i mame Edinovog kolege iz razreda, spisateljice, Željke Kovačević Andrijanić, a kulminirala je humanitarnim koncertom u Stero Klubbu, 24.listopada 2010., kojem su se odazvali brojni poznati izvođači; Edo Maajka, Ivanka Mazurkijević, Shorty, Choky, General Wuu, Kandžija, Medo, Elita fam, Fanatiks, Doki Doki, KBC, break dance skupina Funky Junkie’s uz potporu Grada Rijeke, Obrtničke komore PGŽ-a, Zajednice Albanaca PGŽ-a, sponzora, brojnih medija i internetskih portala, pojedinaca, djevojki i mladići koji su se uključili na razno razne načine.

U nastavak akcije uključio se i Biohealing-Centar za bioterapiju po metodi Zdenka Domančića Rijeka, čija će diplomirana bioterapeutkinja i osoblje pružiti maksimalnu pomoć i podršku Edinu.

Ovogodišnja Božićna revija Halubajki Viškovo, za čiju organizaciji veliku pomoć pružaju roditelji djevojčica i djevojaka biti će prava, velika svečanost koja se iz Doma hrvatskih branitelja u Viškovu seli u puno veću dvoranu, u Boćariju Marinići, a zamišljena je kao kolaž-program, kojim će Halubajke Viškovo zasigurno privući velik broj posjetitelja i humanista.

Naime, uz već tradicionalan nastup mažoretkinja Halubajki Viškovo, nastupat će vinkovački reperi Dalibor Bartulović Shorty i Luka Čolaković Choky , riječki band ’’Keops’’, pop-rock bend Učeničkog doma Podmurvice „Pljugo 45“, riječki hip-hop bandovi ’’Fanatiks’’, ’’Elita Fam’’, ’’KBC’’, break-dance plesna skupina ’’Funky Junkie’s’’, plesna skupina ’’Flashdance Unit’’ te DJ Mrki, a uz nastupe navedenih izvođača program će biti ’’prošaran’’ recitiranjem stihova iz pjesama zbirke poezije ’’Hip Hop Lirike’’ Edina LiMe Jakupija, koja je prva zbirka hip hop poezije u Hrvatskoj, a o knjizi će govoriti prof. Kristina Posilović, recenzent. Program svečanosti vodit će Željka Kovačević Andrijanić.

Svi ljudi dobre volje u humanitarnu akciju za liječenje Edina LiMe Jakupija Fightera moći će se uključiti na slijedeći način:
- kupnjom ulaznica za koncert, cijena ulaznice 10,00 kn
- kupnjom Edinove zbirke poezije “Hip Hop lirike“, inače i prve zbirke hip hop poezije u Hrvatskoj, cijena 50,00 kn
- CD s hip hop pjesmama riječkih repera među kojima su i dvije Edina LiMe Jakupija „Lima/Ja sam borac“ i „Hip Hop“ (u suradnji s bandom Fanatiks i Rudyjem), cijena 20,00 kn
- kupnjom ručno oslikanih majica, cijena 50,00 kn
- kupnjom božićnih stela
- kupnjom likovnih radova nastalih na radionicama za male i odrasle „Hobi naših korisnika“ Knjižnice i čitaonice Halubajska zora
- donacijom sredstava na žiro-račun u Erste banci, otvoren isključivo u svrhu Edinovog liječenja, 2402006-3102018952, svrha plaćanja „Donacija za Edina“

Objavljeno 05.12.2010.

Vremeplov

Mislim da nije dobro kad osoba ima stav da je potrebno biti bogat kako bi imala samopoštovanja.
Tom Petty