Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rođendanski upakirani dečki iz skupine Let 3!

Rođendanski upakirani dečki iz skupine Let 3! Da bi utorak u sklopu programa Big Baang uistinu bio veliki prasak pobrinuti će se rock fenomen Balkana - Let3 koji će za svoja 222 najbrža fana zasigurno pripremiti neki od svojih preformansa, s tim da nisu željeli otkrivati da li će ispaljivati japanske čepove, puštati bijele golubice, navući crne čipkaste opravice ili pjevati obučeni u dvaipolmetarske kosture.

Ovo će biti edukativan koncert: Let3-ovci će vas naučiti sve o ”spolnom životu pasa”, upoznati vas sa gospodinom El Desperadom i usput odašiljati poruke Mira. Očekujte i Nečuvene priče o Živim genitalijama i pripremite se za Bombardiranje Srbije i Čačka.

Od samih početaka 1986. godine Let 3 je proglašen fenomenom na regionalnoj rock sceni. Let 3 možemo okarakterizirati kao prvoklasnu rock atrakciju sa izvanrednim stihovima, originalnom izvedbom koja graniči s teatrom i jedinstvenim zvukom kao produktom te kreativne mješavine.

Njihov nezaustavljiv poriv da šokiraju i provociraju ljude je zasigurno jedan od elemenata koji ih već godinama čini jednim od najzanimljivijih glazbenih i kluturoloških pojava u istočnoj Europi.

Let 3 će nastupiti na pozornici Purgeraja u sklopu Big Baang programa putem kojeg u klub dolaze najpoznatija imena domaće glazbe. Za Big Baang koncerte u prodaji su samo 222 karte što stvara intimno koncertno događanje za najvjernije fanove pojedinog banda.

Pretprodaja karata po cijeni od 80kn u sustavu Eventima i na šanku kluba Purgeraj.

Objavljeno 07.05.2010.

Vremeplov

Kao građani trebali bi biti više pažljivi, obrazovani i informirani. Upalim TV i vidim odrasle ljude kako se deru jedni na druge i mislim, ako ne povratimo svoju civiliziranost, biti ćemo u nevolji.
Emmylou Harris