Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rođendanski upakirani dečki iz skupine Let 3!

Rođendanski upakirani dečki iz skupine Let 3! Da bi utorak u sklopu programa Big Baang uistinu bio veliki prasak pobrinuti će se rock fenomen Balkana - Let3 koji će za svoja 222 najbrža fana zasigurno pripremiti neki od svojih preformansa, s tim da nisu željeli otkrivati da li će ispaljivati japanske čepove, puštati bijele golubice, navući crne čipkaste opravice ili pjevati obučeni u dvaipolmetarske kosture.

Ovo će biti edukativan koncert: Let3-ovci će vas naučiti sve o ”spolnom životu pasa”, upoznati vas sa gospodinom El Desperadom i usput odašiljati poruke Mira. Očekujte i Nečuvene priče o Živim genitalijama i pripremite se za Bombardiranje Srbije i Čačka.

Od samih početaka 1986. godine Let 3 je proglašen fenomenom na regionalnoj rock sceni. Let 3 možemo okarakterizirati kao prvoklasnu rock atrakciju sa izvanrednim stihovima, originalnom izvedbom koja graniči s teatrom i jedinstvenim zvukom kao produktom te kreativne mješavine.

Njihov nezaustavljiv poriv da šokiraju i provociraju ljude je zasigurno jedan od elemenata koji ih već godinama čini jednim od najzanimljivijih glazbenih i kluturoloških pojava u istočnoj Europi.

Let 3 će nastupiti na pozornici Purgeraja u sklopu Big Baang programa putem kojeg u klub dolaze najpoznatija imena domaće glazbe. Za Big Baang koncerte u prodaji su samo 222 karte što stvara intimno koncertno događanje za najvjernije fanove pojedinog banda.

Pretprodaja karata po cijeni od 80kn u sustavu Eventima i na šanku kluba Purgeraj.

Objavljeno 07.05.2010.

Vremeplov

Rock muzika je izgubila svoj subverzivni potencijal. Ona je postala bezopasna za politiku. Što više ona je postala profitabilna za politiku.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com