Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rokaj Tour 2008. 1. svibnja gostuje u Rijeci

Ambiciozno zamišljen Rokaj Tour 2008. održava se u četiri grada s četiri benda i time skreće pozornost javnosti na nadolazeći Rokaj festival koji će se od 4. do 6. srpnja 2008. održati na Jarunu u Zagrebu. Podsjetimo, glavne zvijezde festivala američki je bend Lemonheads, a kompletnu stranih i domaćih imena možete provjeriti u opsežnom tekstu koji smo objavili prije tri dana.

Na mini turneji će nastupiti četiri hrvatska rock banda - Osmi putnik, Hard Time, Cota G4 i riječki Padre iza kojeg se kriju dečki iz grupe Father. Bandove će vozit Rokaj bus, te će u tjedan dana obići njihova četiri rodna grada i prirediti višesatne rock koncerte. Na svim koncertima moći ćete u nagradnim igrama osvojiti ulaznice za ovogodišnji Rokaj fest 2008.

Rokaj Tour datumi:
Daruvar - petak 25.04. klub Johnny B. Goode
Zagreb - subota 26.04. klub Boogaloo
Rijeka - četvrtak 1.5. Stereo dvorana
Split - petak 2.5. klub Obojena svjetlost


Osmi putnik su jedan od najstarijih hard & heavy bandova u državi i na Rokaj touru podsjetit će nas na sve hitove iz njihove dugogodišnje karijere.

Hard Time u novoj pomlađenoj postavi i nakon odsvirane europske turneje i snimanja live albuma u Zagrebu predstavljaju stare hitove, ali i nekoliko novih pjesama sa nadolazećeg studijskog albuma prije nego što krenu na prvu turneju po Engleskoj.

Cota G4 su upravo završili svoj drugi studijski album i predstavit će pjesme sa njega kao i pjesme s hvaljenog prvog albuma.

Padre aka Father su riječki metal band koji pod imenom Father sviraju europske turneje i izdali su album ”Inspirita”, a upravo pripremaju materijale za novi album. Dok novi album ne bude spreman na Rokaj touru pojavit će se pod imenom Padre i izvodit će obrade njima dragih bandova. Posjetite www.rokajfest.com stranice.

Father - Machina

Objavljeno 28.04.2008.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik