Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šajeta si sam postavio zvijezdu slavnih

Svečanim otkrivanjem panoa, četiri puta tri metra velike zvijezde, na Slatini poznati opatijski kantautor, pjevač, voditelj, kolumnist, pisac i štošta drugo, Dražen Turina Šajeta u petak je pred okupljenim mnoštvom raznolikom programom proslavio ”30 i neki” rođendan.

Ovo mi je najbolji rođendan do sad, sretan sam što su me ljudi došli podržati u ovom broju, a da ih u ovom pustom gradu nisam morao poimence zvati na mobitel. Zvijezda je ispala odlično, dizajn potpisujemo šogor i ja, a slike su ono što je ostalo u kompjutoru, a više od pola ih je izradio Marin Aničić - kazao je Šajeta po završetku ”spektakla”, koji je na poprište zbivanja došao u crnoj limuzini praćen osiguranjem nekolicine ”dečkiju u crnom”, kakve viđamo samo u pratnji naših političara. Fora nam je bilo u petak, pogotovo kada znamo da uskoro slijedi, po mnogima dvojbeno. postavljanje ”pravog” šetališta slavnih na opatijskoj Slatini.

Objavljeno 20.02.2006.

Vremeplov

Moj prvi ”dug društvu” je bio pomoć jednom društvu za zaštitu dupina. Dio moje zarade od prodaje albuma dajem Greenpeaceu.
Rick Danko (The Band)