Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šajetin zvjezdani rođendan

Dalekog 17. veljače 1972. na svijet je došao Dražen Turina. I nije ni sanjao da će jednoga dana postati postati dio showbusinessa. Danas, puno godina kasnije Šajeta slavi svoj 34. rođendan. Za tu specijalnu prigodu zaželio je posebnu želju. Kao građanin i zvijezda grada Opatije odlučio je sam sebi darovati zvijezdu na Ulici slavnih.

Za one od Vas koji se možda ne sjećate ponovit ćemo osnovnih par informacija o toj inicijativi. Naime, grad Opatije dobit će ovih dana Ulicu slavnih; za celebrityje sa područja sporta, estrade, kulture, umjetnosti i znanosti. Prvih 8 zvijezda koje će dobiti svoju betonsku inačicu znat će se ovoga petka.

Budući da je Šajeta nanjušio da neće ući u prestižni klub „8 slavnih“, njegov podivljali ego smislio je kako preduhitriti organizatore. Zato će upriličiti ulični happening gdje će sam sebi postaviti zvijezdu s tim da će temeljna poruka ove akcije biti – mladi ne smiju biti skromni! Cijeli ovaj kratki kulturno-umjetnički program svojim besplatnim radom podržat će preko 30 umjetnika (glumci, dječji zborovi...) koji su na svojim rukama iznijeli cijelokupnu ovu multi-zahtjevnu akciju, a sve zbog ljubavi prema Šajetinom djelu. Pa, tko voli...
Datum: petak, 17. veljače 2006.
Vrijeme: 16h 30min
Mjesto: centar Opatije – pokraj restorana Kamelija (koji se nalazi preko puta opatijske plaže Slatina)
Događaj: Performance sa elementima plesa i pjesme sa gostima.

Objavljeno 16.02.2006.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young