Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šajetin zvjezdani rođendan

Dalekog 17. veljače 1972. na svijet je došao Dražen Turina. I nije ni sanjao da će jednoga dana postati postati dio showbusinessa. Danas, puno godina kasnije Šajeta slavi svoj 34. rođendan. Za tu specijalnu prigodu zaželio je posebnu želju. Kao građanin i zvijezda grada Opatije odlučio je sam sebi darovati zvijezdu na Ulici slavnih.

Za one od Vas koji se možda ne sjećate ponovit ćemo osnovnih par informacija o toj inicijativi. Naime, grad Opatije dobit će ovih dana Ulicu slavnih; za celebrityje sa područja sporta, estrade, kulture, umjetnosti i znanosti. Prvih 8 zvijezda koje će dobiti svoju betonsku inačicu znat će se ovoga petka.

Budući da je Šajeta nanjušio da neće ući u prestižni klub „8 slavnih“, njegov podivljali ego smislio je kako preduhitriti organizatore. Zato će upriličiti ulični happening gdje će sam sebi postaviti zvijezdu s tim da će temeljna poruka ove akcije biti – mladi ne smiju biti skromni! Cijeli ovaj kratki kulturno-umjetnički program svojim besplatnim radom podržat će preko 30 umjetnika (glumci, dječji zborovi...) koji su na svojim rukama iznijeli cijelokupnu ovu multi-zahtjevnu akciju, a sve zbog ljubavi prema Šajetinom djelu. Pa, tko voli...
Datum: petak, 17. veljače 2006.
Vrijeme: 16h 30min
Mjesto: centar Opatije – pokraj restorana Kamelija (koji se nalazi preko puta opatijske plaže Slatina)
Događaj: Performance sa elementima plesa i pjesme sa gostima.

Objavljeno 16.02.2006.

Vremeplov

Volim se družiti s prijateljima. Volim glazbu. Volim gledati filmove. Volim jesti. Volim kuhati. Volim sport. Volim životinje. Volim djecu. Želim spasiti svijet. I kako da kombiniram to sve? Ne znam.
Joan Jett