Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Savich & Razz Working Unit

Savich & Razz Working UnitU subotu, 25.4. u zagrebačkom Jazz klubu, u Gundulićevoj 11, održat će se koncert sjajne jazz skupine Savich & Razz Working Unit, s početkom u 21 sat.

U zanimljivom repertoaru koji donose, ovaj nedavno pokrenuti kvintet spaja be bop, brazilsku bossa novu, te autorske skladbe i jazz standarde. Maja Savić, sve poznatija jazz interpretatorica i kompozitorica ovdje isprepliče svoj glazbeni izričaj s be boperom i renomiranim riječkim jazz saksofonistom Denisom Razumovićem Razzom. Tu su i drugi sjajni glazbenici - Zvjezdan Ružić, mladi pijanist, kontrabasist Tihomir Hojsak, te također odnedavno i Borna Šercar na bubnjevima.

«Ovo nam je drugi po redu nastup i s veseljem iščekujemo reakciju publike, pogotovo jer je sada s nama i Borna Šercar a i uigraniji smo, tako da mislim da će biti odlično! Nadam se da
će se i ljudima svidjeti!» komentira Maja, koja je svojom vokalnom vještinom u posljednjih godinu dana osvojila mnoge zaljubljenike u jazz glazbu i izvan hrvatskih granica, te sve većim koracima kroči naprijed!


Objavljeno 24.04.2009.

Vremeplov

Stratocaster pokriva svu paletu ljudskih emocija a tremolo ti omogućava da učiniš sve... možeš pogoditi svaku notu ljudskog roda.
Jeff Beck