Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Savich & Razz Working Unit

Savich & Razz Working UnitU subotu, 25.4. u zagrebačkom Jazz klubu, u Gundulićevoj 11, održat će se koncert sjajne jazz skupine Savich & Razz Working Unit, s početkom u 21 sat.

U zanimljivom repertoaru koji donose, ovaj nedavno pokrenuti kvintet spaja be bop, brazilsku bossa novu, te autorske skladbe i jazz standarde. Maja Savić, sve poznatija jazz interpretatorica i kompozitorica ovdje isprepliče svoj glazbeni izričaj s be boperom i renomiranim riječkim jazz saksofonistom Denisom Razumovićem Razzom. Tu su i drugi sjajni glazbenici - Zvjezdan Ružić, mladi pijanist, kontrabasist Tihomir Hojsak, te također odnedavno i Borna Šercar na bubnjevima.

«Ovo nam je drugi po redu nastup i s veseljem iščekujemo reakciju publike, pogotovo jer je sada s nama i Borna Šercar a i uigraniji smo, tako da mislim da će biti odlično! Nadam se da
će se i ljudima svidjeti!» komentira Maja, koja je svojom vokalnom vještinom u posljednjih godinu dana osvojila mnoge zaljubljenike u jazz glazbu i izvan hrvatskih granica, te sve većim koracima kroči naprijed!


Objavljeno 24.04.2009.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin