Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ska & Bass se vraća u grad!

Ska & Bass se vraća u grad! Dana 18. travnja, subota, u Stereo dvorani ska & bass se vraća na riječke bine. Najavljeni lineup garantira izvrsnu veselicu koja uključuje lude francuske veseljake, ponajboljeg drum&bass DJa u regiji te najtalentiranije domaće dnb snage.

Popis izvođača slijedi:

JOKE (Francuska)
Ragga/Ska/Rock
Nakon dvije godine i još jednog izdanog albuma pariška eksplozivna formacija Joke vraća se u Rijeku! Za one koji ne znaju, možemo ih definirati kao mješavinu DJ scratchinga i pametnih tekstova sa ludom puhačkom sekcijom. Joke se sastoji od 8 članova koji zajedno stvaraju glazbu različitih kulturnih stilova i utjecaja. Na njihovom koncertu možete čuti sve: od panka preko hip-hopa i raggamuffina do soukousa. Na stageu, se transformiraju u pravu fuziju, infektivnu energiju, na koju publika odgovara divljanjem.

DJ Rahmanee (Srbija)
Drum & Bass/Jungle
Svi se sjećamo paklenog prvog [dramen’beis] partya u Stereo Dvorani daleke 2006. godine, kada se tresao pod, a unutra je bilo više od 700 ljudi. Headliner tog događaja bio je upravo beogradski DJ Rahmanee, a sad se vraća u Rijeku da ponovno razori dancefloor!
Rahmanee se počeo baviti dnb DJingom 1999. godine u malom ali kultnom beogradskom klubu Dolar, gdje je radeći slijedeće 4 godine izučio DJ zanat i postao poznat široj beogradskoj publici. Od tada do danas je radio kao rezident DJ u svim većim klubovima u Beogradu i bio je podrška skoro svim većim drum&bass imenima koji su gostovali u Srbiji. Imao je i nekoliko zapaženih nastupa na EXIT festivalu u Novom Sadu.

Sven Nalis i DJ Rotten (Rijeka)
Drum & Bass/Jungle
Kao domaćini partyja, na SKA&BASSU nastupaju Riječani Sven Nalis i DJ Rotten. Dobro su poznati svima, često su nastupali na raznim mjestima po Rijeci i Hrvatskoj. Sven Nalis će nas atmosferičnim setom uvesti u party, dok je Rotten za kraj rezervirao veseli jungle set!

lole.kee.bolek (Rijeka)
VJing
Po prvi put na SKA&BASSu VJing, u izdanju poznatog i priznatog riječkog kolektiva lole.kee.bolek.

Cijena ulaznice iznosi 35 kn u pretprodaji Dallas Music Shop, 45 kn u Stereo dvorani. Vrata se otvaraju u 22 sata.

Objavljeno 12.04.2009.

Vremeplov

Da bi nešto bilo univerzalno treba biti lokalno!


Ingmar Bergman