Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Skupina [mandelbrot set] u Lujzi!

Skupina [mandelbrot set] u Lujzi!U subotu 12. prosinca, u Caffe Baru Lujza (na lujzijanskoj cesti) održat će se koncert noise-rock skupine [mandelbrot set].

[mandelbrot set] je krajem lipnja za izdavačku kuću Dirty Old Label izdao svoj drugi studijski album, te se povodom tog događaja u Rijeci, u prostorijama udruga Molekula, održala promotivna proslava uz druženje, zabavu te mogućnost kupovine albuma, koji je da napomenemo, prvi glazbeni album koji je nakon 15 godina neki riječki bend izdao (i) na vinilu!

Zadarsko-riječki kvartet [mandelbrot set] je koncertno predstavio album na maloj turneji po hrvatskim i slovenskim klubovima, sa bendom-prijateljem Gone Bald iz Nizozemske, a Riječani će ove subote imati priliku prisustvovati istome, dok će za zadarsku publiku, kako je za sada najavljeno, koncertna promocija biti održana sredinom siječnja iduće godine. Kako je i uobičajeno, uz sam nastup biti će moguće kupiti i albume i ostale popratne materijale benda.

Koncert će započeti u 21h, a ulaz je besplatan.

Objavljeno 10.12.2009.

Vremeplov

Zamislite da dođu svi ljudi svijeta u banke i žele dići svoje novce. Ne bi to mogli jer je novac fikcija, izmišljena stvar. Malo ga puste među ljude, kao mamac za ribe, a mi nasjednemo.
Krešo Tomec (Cubismo)