Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Slovenska Mladina o Ri rock sceni na šest stranica

Zahvaljujući suradnji najpopularnije slovenske tiskovine, ljubljanske Mladine i našeg online magazina Ri-rock.com, Mladina je u posljednjem izdanju objavila veliki članak s mnoštvom fotografija o Ri rock sceni na šest stranica. Tako u novoj Mladini nalazimo sljedeći tekst:
Ritem reškega plemena - Dokumentarni film o reški punk sceni in kaj se z njenimi akterji dogaja 30 let pozneje...Nova Mladina - od ponedeljka pri vašem prodajalcu!

Naglasak je na filmu ’Ritam rock plemena’, riječkom punk valu i današnjim životima nekadašnjih vodećih ex-YU punkera. Novinar Sebastijan Ozmec je razgovarao sa članovima Parafa, Termita, filmskim redateljem Bernardinom Modrićem, ekipom Ri-rock.coma i Goranom Lisicom Foxom, čelnim čovjekom diskografske kuće Dallas i nekadašnjim menadžerom riječkih (Paraf, Termiti, Grč) i slovenskih bendova Laibach, Videosex itd.

U elektronskom izdanju nalazimo dio članka ’Ritem reškega plemena’ dok je u cijelosti dostupan u papirnatom, ful color izdanju Mladine. Tekst link.

Objavljeno 15.12.2005.

Vremeplov

Od nastupa na matricu bježimo ko vrag od tamjana, ne samo zbog sterilnosti takve izvedbe, nego zato jer se svaki naš put kombijem s dečkima pretvori u višesatni koncert mješovitog zbora koji višeglasno reve, a ponekad i pjeva sve od Miše pa do Arcade Firea.
Ivona Maračić (E.N.I.)