Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Slovenska Mladina o Ri rock sceni na šest stranica

Zahvaljujući suradnji najpopularnije slovenske tiskovine, ljubljanske Mladine i našeg online magazina Ri-rock.com, Mladina je u posljednjem izdanju objavila veliki članak s mnoštvom fotografija o Ri rock sceni na šest stranica. Tako u novoj Mladini nalazimo sljedeći tekst:
Ritem reškega plemena - Dokumentarni film o reški punk sceni in kaj se z njenimi akterji dogaja 30 let pozneje...Nova Mladina - od ponedeljka pri vašem prodajalcu!

Naglasak je na filmu ’Ritam rock plemena’, riječkom punk valu i današnjim životima nekadašnjih vodećih ex-YU punkera. Novinar Sebastijan Ozmec je razgovarao sa članovima Parafa, Termita, filmskim redateljem Bernardinom Modrićem, ekipom Ri-rock.coma i Goranom Lisicom Foxom, čelnim čovjekom diskografske kuće Dallas i nekadašnjim menadžerom riječkih (Paraf, Termiti, Grč) i slovenskih bendova Laibach, Videosex itd.

U elektronskom izdanju nalazimo dio članka ’Ritem reškega plemena’ dok je u cijelosti dostupan u papirnatom, ful color izdanju Mladine. Tekst link.

Objavljeno 15.12.2005.

Vremeplov

Ovo što se sada događa je video rock, moglo bi se reći ”You Tube rock”, i to se događa već duže vrijeme, a bavi se više tim nekim ukrasima nego - suštinom stvar.
Koja (Disciplin A Kitschme)