Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

SRBI VS HRVATI

Kako navode srpski mediji, a domaći prenose - Darko Rundek pretučen je u petak (19.08.) oko 5 sati ujutro u Knez Mihailovoj ulici u centru Beogradu. Rundek se sa dvije prijateljice vraćao u hotel Prag, gdje je bio smješten, sa ”Bir Festa” na kojem je nastupao kad ga je napala skupina mladića od kojih 20-tak godina, koja mu je prvo dobacivala ”Ustašo, ustašo”...

Naš pjevač se nije dao smesti na dobacivanja, a to je očito potaknulo dečke da ga fizički napadnu, napravivši mu hematom na oku i slomivši mu prst desne šake. Nakon što se grupa napasnika razbježala Rundek je završio na hitnoj gdje mu je pružena prva pomoć, a tamošnja policija se bacila u potragu za delikventima.

Zlobnici govore (domaći internet glazbeni forumi) da bi Let3 mogao tako proći u Hrvatskoj nakon što su objavili pjesmu i spot ”Rado ide Srbin u vojnike” i što su odabrali šajkače i srpske narodne nošnje za dio koregrafije nadolazećeg albuma. Nadamo se da ”štemeri” kuže granicu između ”zahehebancije” i zbilje.

Objavljeno 22.08.2005.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin