Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

SVADBAS - Uskoro riječka promocija novog albuma

Zagrebačka grupa Svadbas ovih dana u studiju završavaju svoj novi studijski album, treći po redu naslovljen ”La La” za diskografsku etiketu DOP Records koja ga objavljuje u koprodukciji s Menartom.

Novi album Svadbasa će najaviti singl ”Pričaj mi o ljubavi” koji će biti štampan u ograničenoj promotivnoj tiraži i na kojem će se uz novi singl naći i nekoliko remixova superhita ”Treblebas” te interview s grupom. Singl će pretpremijerno svirati na frekvenciji Otvorenog radija od 15. rujna, dok će na ostalim radio postajama biti dostupan tjedan dana potom.

Album ”La La” će se na hrvatskom tržištu naći 18. listopada, kada će biti i promocija istog te susret članova grupe s prdstavnicima medijia i fanova.

Osim superhita ”Treblebas” koji je prema mišljenju struke, kritike, te odjeku publike, jednim od najužih kandidata za domaći hit godine, sadržavat će desetak novi naslova moderne pop rock produkcije za koji kreativni i producentski duo grupe Jura Ferina i Pavle Miholjević i pjevačica Ljubica Gurdulić tvrde da ”osim što je intimnog karaktera, album je najpristupačniji i najotvoreniji prikaz grupe Svadbas do sada”.

Podsjećamo, hit ”Treblebas” je nakon osvajanja prvog mjesta na Otvorenom radiju (koje je držao više tjedana uzastopno), te dodatnih 30-ak radio stanica diljem Hrvatske, ekraniziran u atraktivnom ”plesačkom” videospotu Dalibora Matanića u kojem je glumio jedan od najistaknutijih plesača srednje generacije Pravdan Devlahović, a nakon života na rijetkim specijaliziranim domaćim TV emisijama, video spot je jedan od najemitiranijih zapisa u u prvim danima prikazivanja i emitiranja MTV Adria, regionalnog ogranka Music Television.

Promotivna koncertna turneja će starti u Zagrebu početkom studenog, dok ćemo Vas o mjestu i točnom vremenu iste na vrijeme obavijestiti.

Nakon debi istoimenog albuma (´97, Texas/ Dallas Records) s kojeg je skinut hit ”Ne znam”, iznimno zapaženog sljednika ”Jug” (’99, Dan, mrak) proglašavanog jednim od najboljih albuma domaće diskografske scene, koji su promovirali singlovi ”Amerika”, ”Nitko nije siguran” i ”Ospice”, Svadbas se trećim studijskim albumom vraćaju na glazbenu scenu, dok će koncertne pozornice RH i šire pokoravati pod pokroviteljstvom njihove koncertne agencije - A1 Booking Agency.

Uz navedene novosti vezane za Svadbas, treba reći da ćemo ih u Rijeci imati prilike gledati u klubu ”2Lava” tijekom prve polovice studenoga mjeseca.

Robert Paulić

Objavljeno 16.09.2005.

Vremeplov

Ono što me razbjesni je kada mi sedam ili osam svinja iz diskografske kuće govori što da obučem.
Sinead O’Connor