Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

SVE O SEAS-U

Danas počinje program SEAS Rijeka 2005 koji će u cilju promišljanja buduće funkcije nekadašnjih industrijskih zona okupiti domaće i inozemne umjetnike, urbaniste, teoretičare i druge stručnjake. Budući da Rijeka danas ima niz napuštenih industrijskih postrojenja koja čekaju novu namjenu, ovo će biti izvanredna prilika za razmjenu iskustava s nekim drugim gradovima u Europi koji predstavljaju pozitivne i negativne primjere revitalizacije industrijske baštine.

Usporedno s radom SEAS konferencije u prostoru Tvornice papira od 16. do 19. lipnja bit će održan mini festival SEAS Rijeka, koji će večeras u 21.30 sati biti otvoren umjetničkim instalacijama Davidea Grassija, Mikaela Lundberga, Nemanje Cvijanovića i Igora Eškinje. U 22.30 na programu je koncert bendova Marinada i Bambi Molesters. Program se nastavlja sutra gostovanjem predstave ”Brisane poruke” skupine Bad Company, a zatim slijedi nastup DJ Arexxa i glazbeni performans ”Tata kupi mi sve” Ivana Marušića Klifa. U subotu, 18. lipnja, bit će prikazana predstava ”Medeja materijal” Mini Teatra iz Ljubljane, a zadnjeg dana festivala bit će prezentirana radionica ”Mekanika Popular” i prikazana predstava ”Miševi” Balleta Civile, dok u programu sudjeluju i djeca Osnovne waldorfske škole Rijeka te HC bend Xenoza.

Objavljeno 16.06.2005.

Vremeplov

Vrlo mi je važna sloboda u stvaranju glazbe. Kada si u bandu postoje ograničenja, postoji uloga koju moraš zadovoljiti. Kada si jednom postaviš granice teško ih je preći…
Dave Gahan (Depeche Mode)