Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

SVE O SEAS-U

Danas počinje program SEAS Rijeka 2005 koji će u cilju promišljanja buduće funkcije nekadašnjih industrijskih zona okupiti domaće i inozemne umjetnike, urbaniste, teoretičare i druge stručnjake. Budući da Rijeka danas ima niz napuštenih industrijskih postrojenja koja čekaju novu namjenu, ovo će biti izvanredna prilika za razmjenu iskustava s nekim drugim gradovima u Europi koji predstavljaju pozitivne i negativne primjere revitalizacije industrijske baštine.

Usporedno s radom SEAS konferencije u prostoru Tvornice papira od 16. do 19. lipnja bit će održan mini festival SEAS Rijeka, koji će večeras u 21.30 sati biti otvoren umjetničkim instalacijama Davidea Grassija, Mikaela Lundberga, Nemanje Cvijanovića i Igora Eškinje. U 22.30 na programu je koncert bendova Marinada i Bambi Molesters. Program se nastavlja sutra gostovanjem predstave ”Brisane poruke” skupine Bad Company, a zatim slijedi nastup DJ Arexxa i glazbeni performans ”Tata kupi mi sve” Ivana Marušića Klifa. U subotu, 18. lipnja, bit će prikazana predstava ”Medeja materijal” Mini Teatra iz Ljubljane, a zadnjeg dana festivala bit će prezentirana radionica ”Mekanika Popular” i prikazana predstava ”Miševi” Balleta Civile, dok u programu sudjeluju i djeca Osnovne waldorfske škole Rijeka te HC bend Xenoza.

Objavljeno 16.06.2005.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich