Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tamara Obrovac na Trsatskoj gradini

Tamara Obrovac na Trsatskoj gradini U četvrtak, 6. kolovoza u 21 sat Tamara Obrovac promovirat će svoj novi album ”Neću više jazz kantati” s proširenim osmeročlanim bendom koji se uštekao u struju i uključio puhače pa se sad zove Transhistra Electric.

Album donosi komercijalnije, šire prihvatljivo lice ove originalne umjetnice; nove pjesme su izazovne i energične izvedbe temeljene na spoju električnih i akustičnih glazbala, te funka i soula s istarskom glazbenom tradicijom.

Novi polet osjeća se i kod Tamare koja odsad želi pjevati samo „po domaću“, dok bend više nego ikad praši „po fureštu“, a čine ga: Uroš Rakovec, Žiga Golob, Krunoslav Levačić, Joe Kaplowitz, Luka Žužić, Branko Sterpin, Mihael Gyorek, Ana Jakšić i Jelena Janković. Repertoar koncerta sastojat će se većinom od novih Tamarinih skladbi, ali i nekih već poznatih pjesama prilagođenih novom zvuku.

Cijene ulaznica: 80 kn (parter) i 100 kn (terasa) - 20 kuna jeftinije u pretprodaji!

Objavljeno 05.08.2009.

Vremeplov

Za sedamnaesti rođendan dobio sam nešto love i dozvolu od staraca da si kupim prvu bas gitaru i pojačalo. Činjenica da sam tek par mjeseci kasnije otkrio kako je taj isti bas imao prije toga slomljen vrat, govori dovoljno o tome koliko sam se u bas razumio i kako me tip koji mi ga je prodao dobro procijenio kao totalnog debila... Nema veze. Bio je potpuno sjeban, ali je proizvodio mrak zvuk... Godinama.
Damir Urban