Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

TBF koncertom iz Rijeke pohode Hrvatsku

Nakon rasprodanog koncerta u zagrebačkom Domu sportova grupa TBF priprema se za još tri velika live nastupa u Hrvatskoj. ”TBF Tuborg Green Tour” u organizaciji Radija 101 započet će koncertom u Rijeci (Dvorana Mladosti) - u nedjelju 30. travnja, a nastavit će se u Splitu (dvorana Gripe) - u petak 5. svibnja i u Osijeku (dvorana Zrinjevac) u nedjelju 7. svibnja.

Kao support za TBF u Rijeci i Splitu nastupit će Stillness, jedan od najperspektivnijih novih hrvatskih bendova, već provjeren na zagrebačkom koncertu. U Osijeku će ispred TBF-a zasvirati sarajevski rock bend Letu štuke. Zagrijavanje za ”TBF Tuborg Green Tour” bit će gostovanje TBF-a na sedmoj godišnjici zagrebačkog kluba Močvara, u subotu 29. travnja. Cijena ulaznice za koncerte ”TBF Tuborg Green Tour” je 40 kuna u pretprodaji, odnosno 50 kuna na dan koncerta.

Objavljeno 31.03.2006.

Vremeplov

Od nastupa na matricu bježimo ko vrag od tamjana, ne samo zbog sterilnosti takve izvedbe, nego zato jer se svaki naš put kombijem s dečkima pretvori u višesatni koncert mješovitog zbora koji višeglasno reve, a ponekad i pjeva sve od Miše pa do Arcade Firea.
Ivona Maračić (E.N.I.)