Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

TBF u prosincu, Rambo Amadeus prebačen za siječanj 2006.

U Rijeci će 24. prosinca zasvirati TBF, prostor još nije određen. Grupa koja je ove godine trijumfirala na dodjeli Porina, zasigurno će oduševiti Riječane, jer njihova je glazba - svjetska. Za razliku od zagrebačke ”braće” opsjednute hip-hopom kao jedinom furkom, TBF se inozemnim utjecajima poslužio kao pukim sredstvom - elastičnim i podložnim brzim promjenama. Glazbeno nečistunstvo i raspojasana autorska mašta otvorili su prostor stilskim manevrima koji su ih na friškom albumu doveli do ruba rocka i popa.

Rambo Amadeus održat će koncert u Rijeci u klubu Točka ali ne kao što je prvotno najavljeno u prosincu već 26.01.2006. Vijest je to koja će obradovati sve fanove ovog popularnog pjevača. Njegov posljednji album ’Oprem dobro’ uostalom, ponovno je dokazao Rambovu popularnost i ostavio ga na tronu izvoznih proizvoda bivše države koji su preživjeli ratna vremena i očuvali se kvalitetom, originalnošću i uvijek potrebnom humorističnom dozom kritike društva u kojem živimo.

Objavljeno 20.12.2005.

Vremeplov

Nikad u stvari nismo napravili album na način da smo nešto svijesno kalkulirali kako trebamo napraviti, ne znam, nešto za publiku…
Srđan Gojković Gile (ELORG), intervju za RiRock.com