Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tek u utorak će se znati koliko ima prijava za Palach

Danas do 16 sati otvoren je natječaj za prijavu ponuda za zakup kluba Palach, a kako je dosadašnja praksa pokazala da prijave u pravilu stižu u posljednji trenutak kontaktirali smo Odjel za kulturu Grada Rijeke s upitom o eventualnim pristiglim ponudama.

Od ravnateljice direkcije programa, gospođe Helene Semion Tadić, dobili smo informaciju da će se tek u utorak ujutro konkretno znati koliko je prijava uopće stiglo na natječaj obzirom da slijedi vikend i da su se iste prema uvjetima natječaja mogle poslati poštom ili uručiti preko pisarnice Grada.

Unatoč nekim preuranjenim nagovještajima da prijava ustvari nema - prema neslužbenim informacijama saznajemo da zasigurno stižu barem dvije prijave za zakup gotovo sedamsto kvadrata kultnog kluba u samom središtu grada.

O kojim pojedincima, tvrtkama ili udrugama se točno radi, te kakva su eventualna ponuđena rješenja pitanja budućnosti zaštitnog 40-godišnjeg uporišta riječke glazbene i kulturne scene u Kružnoj ulici - do utorka ujutro najvjerojatnije neće biti službenih vijesti.

Strpljen-spašen, kaže dobra stara narodna mudrost, a da li će s ”gorućim” Palachom biti baš ”tako-lako” u ovom trenutko nitko ne zna.

Objavljeno 28.03.2008.

Vremeplov

Nema grešaka ustvari... pogrešno je ne učiti iz njih.
Robert Fripp