Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Tuborg Green fest” 27. rujna u Harteri i Palachu

”Tuborg Green fest” 27. rujna u Harteri i PalachuRiječki ”Tuborg Green fest” održat će se u subotu 27. rujna na dvije lokacije.

Prvi dio ”zabave bez granica” počet će od 19.30 u bivšoj riječkoj tvornici papira Harteri, gdje će nastupiti Jinx, Psihomodo pop, Pips Chips & Videoclips i Laka, a drugi dio od 22 sata u novouređenom klubu Palach gdje će pozornicu podijeliti Edo Maajka, Detour i Letu Štuke.

Ulaznice će se prodavati po ”simboličnoj” cijeni od 20 kuna i moći će se kupiti prije početka festivala na blagajnama Hartere i kluba Palach. Svi oni koji na koncert ponesu pet etiketa s neke od boca Tuborg Green piva imati će besplatan ulaz u oba objekta.

Ovaj festival poslužit će kao promocija za istoimeni fesetival na kome će nastupiti britanska pop-rock atrakcija Kaiser Chiefs, u zagrebačkom KC ”Dražen Petrović” 3. listopada. Ulaznice za taj koncert Riječani će moći osvojiti na Green Battle DJ natjecanju 19. rujna u klubu Dva lava i 20. rujna u lounge baru Indigo. (R.P.)

Jinx - Na zapadu

Objavljeno 12.09.2008.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)