Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji album prvijenac riječke grupe Manofon

U prodaji album prvijenac riječke grupe Manofon Od jučer je u prodaji album grupe Manofon – ”TV UM”. Riječ je o grupi koja svojim unikatnim zvukom osvaja na prvo slušanje. Riječki kantautorski duo čine Vedran Križan – klavir, klavijature, programiranje i Boris Štok – glas. Glazbu koju rade opisuju kao akustičnu, ugodnu i usmjerenu prema zrelijoj publici nastalu pod utjecajem raznih stilova koja se može svesti na pop fusion sa elementima jazza i elektronike.

Album ”TV UM” je najavio singl ”Ovisnik, zvuk”, te se spot za njega nalazi kao bonus video na albumu. Drugi singl ”Stranci” kao i njegov prethodnik prošao je vrlo zapaženo na većini radijskih glazbenih top ljestvica. Novi aktualni singl za pjesmu ”Novac” na najbolji je mogući način predstavio album ”TV UM”, a možete ga očekivati u radijskom eteru.

Križan i Štok autorski i aranžmanski potpisuju cijeli materijal. Ostali glazbenici koji su svirajući pomogli projektu, kako bi u što boljem svjetlu doprinijeli stvaranju specifičnog zvuka su Alen Tibljaš (Majke, Laufer, En face), Tonči Grabušić, Vlado Simčić-Vava (Laufer), Sandi Bratonja (Urban & 4, sinteza), Henry Radanović, Olja Dešić (Fiumens, Oll’jazz band), Ivan Pešut, Iva Močibob i Elena Tomaček (E.N.I.), Ana Kučan (Rivers), Ana Kabalin (Metrobolik), Neno Belan, Boris Mohorić i Tomislav Koprivčević (Gustafi) i Denis Razumović-Razz.

Objavljeno 11.12.2008.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com