Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji album prvijenac riječke grupe Manofon

U prodaji album prvijenac riječke grupe Manofon Od jučer je u prodaji album grupe Manofon – ”TV UM”. Riječ je o grupi koja svojim unikatnim zvukom osvaja na prvo slušanje. Riječki kantautorski duo čine Vedran Križan – klavir, klavijature, programiranje i Boris Štok – glas. Glazbu koju rade opisuju kao akustičnu, ugodnu i usmjerenu prema zrelijoj publici nastalu pod utjecajem raznih stilova koja se može svesti na pop fusion sa elementima jazza i elektronike.

Album ”TV UM” je najavio singl ”Ovisnik, zvuk”, te se spot za njega nalazi kao bonus video na albumu. Drugi singl ”Stranci” kao i njegov prethodnik prošao je vrlo zapaženo na većini radijskih glazbenih top ljestvica. Novi aktualni singl za pjesmu ”Novac” na najbolji je mogući način predstavio album ”TV UM”, a možete ga očekivati u radijskom eteru.

Križan i Štok autorski i aranžmanski potpisuju cijeli materijal. Ostali glazbenici koji su svirajući pomogli projektu, kako bi u što boljem svjetlu doprinijeli stvaranju specifičnog zvuka su Alen Tibljaš (Majke, Laufer, En face), Tonči Grabušić, Vlado Simčić-Vava (Laufer), Sandi Bratonja (Urban & 4, sinteza), Henry Radanović, Olja Dešić (Fiumens, Oll’jazz band), Ivan Pešut, Iva Močibob i Elena Tomaček (E.N.I.), Ana Kučan (Rivers), Ana Kabalin (Metrobolik), Neno Belan, Boris Mohorić i Tomislav Koprivčević (Gustafi) i Denis Razumović-Razz.

Objavljeno 11.12.2008.

Vremeplov

Osobno sam napravio sve suprotno od očekivanja roditelja, a bio sam tako lijepo „usmjeravan“, mažen i pažen. Teško je uopće razmišljati o zanimanju kojim će se moje dijete baviti jer najvjerojatnije takvo zanimanje danas ni ne postoji.
Dubravko Ivaniš (Pips, Chips & Videoclips), intervju za RiRock.com