Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U Rijeci dodijeljene novčane nagrade za kulturno stvaralaštvo

U Rijeci dodijeljene novčane nagrade za kulturno stvaralaštvoPrimorsko goranska županija iz Fonda za unapređivanje kvalitete kulturnog stvaralaštva uručila nagrade u iznosu od 358.000 kuna.

Na Trsatskoj gradini u Rijeci, 30.06.2010. godine, Župan Primorsko-goranski Zlatko Komadina u nazočnosti djelatnika Županije,upriličio je svečani prijem na kojem su dodijeljene novčane nagrade za ostvarenja na polju kulture u 2009.g.iz Fonda za unapređivanje kvalitete kulturnog stvaralaštva PGŽ.

Kao i ranijih godina među najbrojnijim dobitnicima su članovi Hrvatske glazbene unije Podružnice 3 Rijeka - Primorsko-goranske županije, za osvojene nagrade ”Porin”, ”Status” i međunarodne glazbene nagrade:

Neno Belan, Vokalna skupina Rivers, Katarina Jurić, Elvis Stanić, Ženska klapa Luka, Alen Tibljaš, Nataša Tonković, Branimir Gazdik, Ivan Pešut, Denis Razumović, Henry Radanović, Darko Jurković - Charlie, Marko Lazarić, Lela Kaplowitz teDuško Ute Rapotec.

U ime nagrađenih kulturnjaka, zahvalila je Jadranka Čubrić, Tajnik Hrvatske glazbene unije Podružnice 3 Rijeka - Primorsko-goranske županije, istaknuvši kako brojne nagrade koje su osvojene prošle godine pokazuju da za kreativnost očito nema recesije. Osim novčanih nagrada,županijski čelnici nagrađene su darivali i kristalnim Apoksiomenom,istaknuvši kako ovako brojnim nagradama, iz godine u godinu, doprinose promociji županije.

Primorsko-goranska županija jedina je županija u RH koja je osnovala Fond za nagrađivanje kulturnih djelatnika za osvojene nagrade na državnoj i međunarodnoj razini.

Objavljeno 07.07.2010.

Vremeplov

Mislim da nije dobro kad osoba ima stav da je potrebno biti bogat kako bi imala samopoštovanja.
Tom Petty