Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U Rijeci preminuo Galiano Pahor

Dramski prvak riječkoga HNK-a i poznati hrvatski glumac Galiano Pahor preminuo je jutros u riječkoj bolnici od posljedica teške kancerogene bolesti s kojom se dugo i hrabro borio. Njegov je odlazak ogroman gubitak za hrvatsko glumište, kulturnu scenu i samu Rijeku.

Galiano Pahor rođen je 1955. godine u Puli. Školovao se i usavršavao u glumačkoj školi Istituto di studi per lo spettacolo u Rimu. Član glumačkog ansambla Talijanske drame riječkog HNK-a postao je 1976., a 1986. prešao je u ansambl Hrvatske drame. Od 2003. bio je v.d. ravnatelja Hrvatske drame riječkog kazališta. Slabije je poznato da je manje je poznato da je tijekom 90-ih bio i pjevač riječke pop-rock grupe Public u kojoj su svirali i Igor Karlić (danas presjednik HGU Rijeka), Raul Varljen (ex-Paraf) i, tada mladi i perspektivni a danas etabliran gitarist, Damir Halilić Hal. Iskrena sućut obitelji i prijateljima Galiana Pahora.

Objavljeno 05.01.2008.

Vremeplov

Moj najdraži urednički rad bio je upravo u ”Valu”. Tamo sam našao ekipu srodnih duša i s guštom smo radili te novine. Dao sam toj ekipi dio zanata, ali i veliki dio srca. ”Valu” sam pak nadjenuo ime, i danas mislim da je bilo dobro...
Mišo Cvijanović Cvijo, novinar i kolumnist (Novi list)