Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U Rijeci preminuo Galiano Pahor

Dramski prvak riječkoga HNK-a i poznati hrvatski glumac Galiano Pahor preminuo je jutros u riječkoj bolnici od posljedica teške kancerogene bolesti s kojom se dugo i hrabro borio. Njegov je odlazak ogroman gubitak za hrvatsko glumište, kulturnu scenu i samu Rijeku.

Galiano Pahor rođen je 1955. godine u Puli. Školovao se i usavršavao u glumačkoj školi Istituto di studi per lo spettacolo u Rimu. Član glumačkog ansambla Talijanske drame riječkog HNK-a postao je 1976., a 1986. prešao je u ansambl Hrvatske drame. Od 2003. bio je v.d. ravnatelja Hrvatske drame riječkog kazališta. Slabije je poznato da je manje je poznato da je tijekom 90-ih bio i pjevač riječke pop-rock grupe Public u kojoj su svirali i Igor Karlić (danas presjednik HGU Rijeka), Raul Varljen (ex-Paraf) i, tada mladi i perspektivni a danas etabliran gitarist, Damir Halilić Hal. Iskrena sućut obitelji i prijateljima Galiana Pahora.

Objavljeno 05.01.2008.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin