Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U šatoru uz Fit, My Buddy Moose i ostale

U šatoru uz Fit, My Buddy Moose i ostaleU Ri infou najavljen je finale serijala koncerata Rijeka zove Svid radija. Konferenciji za novinare, su osim organizatora koje je predstavljao urednik Svida Vlado Simcich, nazočili članovi sastava koji će nastupiti i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

Potvrđeno je kako će se u petak na Korzu održati posljednji koncert ovogodišnjeg događanja ”Rijeka zove” na kojemu će nastupiti sastavi Disco n Action, Hesus Attor, My Buddy Moose, One Piece Puzzle i Fit.
Kako se za petak prognozira kiša, u suradnji s Gradom postavit će se šator tako da se koncert na zadovoljstvo publike neometeno održi. Šator će se nalaziti između Belgijskog puba i McDonaldsa.
Pjevačica skupine One Piece Puzzle Ana Jurčić, pozvala je ljude na dobru zabavu, te ja dodala kako će njezin bend tom prigodom publici predstaviti novi singl nazvan ”Ne jebi bez kurca”.

Luka Benčić je u ime sastava My Buddy Moose obećao kako će dati sve od sebe, dok je basista skupine Hesus Attor rekao kako će ovom svirkom prvi put promovirati svoj debi album izašao za diskografsku kuću Moonlee records.
Inače skupinama One Piece puzzle i My Buddy Moose 2009. trebaju izaći albumi, prvima za diskografsku kuću Menart, dok My Buddy Moose izdaju već drugi album za Dancing Bear.

Pjevač skupine Fit je rekao kako će njegova grupa u petak promovirati live album snimljen upravo na njihovom rasprodanom koncertu u sklopu Rijeka zove.

Koncert je besplatan, počinje u 19:30 sati, a prvo sviraju disco n Action slijede Hesus Attor, pa My Buddy Moose, One Piece Puzzle i na kraju Fit.


Objavljeno 04.12.2008.

Vremeplov

Nemam nikakvih idola i uzora... samo sebe.
GG Allin