Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uđite u ”Garažu” s grupama Erotic Biljan & His Heretics i My Buddy Moose

Uđite u ”Garažu” s grupama Erotic Biljan & His Heretics i My Buddy MoosePopularne rock grupe Erotic Biljan & His Heretics iz Vinkovaca i My Buddy Moose iz Rijeke pozivaju sve svoje fanove i simpatizere da im se pridruže na snimanju HTV-ove glazbene emisije ”Garaža”.

Snimanje ”Garaže” u društvu Erotic Biljan & His Heretics održat će se u utorak, 30. rujna u 18:00, a snimanje naših Riječana My Buddy Moose 1. listopada u 14:00 sati.

Garaža će se snimati na Hrvatskoj televiziji u ”Studiju 9”. Ovim putem organizatori pozivaju sve fanove kako bi se na HRT-u zanjihali uz pjesme Erotic Biljana i My Buddy Moosea. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail garaza@hrt.hr i ostaviti svoje podatke kako bi im se napravila propusnica za ulazak u zgradu HRT-a. Na dan snimanja se obavezno mora imati osobna iskaznica.

Objavljeno 25.09.2008.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com