Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban & 4 na internet albumu ”Online”

Urban & 4 na internet albumu ”Online”Damir Urban i njegova Četvorka pridružili su se podugačkom popisu izvođača uvrštenih na album ”Online!!!” koji je nastao u suradnji izdavačke kuće DOP Records i distributera Domene Dea. Specijalni i ekskluzivni download bonus pjesme ”Limun” koja najavljuje novi album Urbana & 4 u suradnji s Croatia Records dostupan je od sinoć sve do kraja siječnja 2009.

Prvi besplatni međunarodni Internet Only album dostupan na hrvatskom tržištu od ponedjeljka 01. prosinca 2008. na domeni Zip music www.zipmusic.net u prvih je tri tjedna streamalo i downloadalo više od 10 000 Internet korisnika.

Objavljeno 24.12.2008.

Vremeplov

Volim Rijeku i rado i često dolazim u vaš grad jer mi je Rijeka jedan od najdražih i najživahnijih gradova u Hrvatskoj. Ne samo zbog jako aktivne i atraktivne glazbene, pogotovo rock scene i drugih kulturnih zbivanja, što je jako interesantna stvar za svakog novinara koji se bavi glazbom, nego i zbog duha stanovništva koji meni izuzetno odgovara. Rijeka je jedini grad, ne samo u Hrvatskoj, koja je artikulitrala rock kao gradski brand, kao dio gradskog identiteta.
Ante Batinović, novinar i glazbeni kritičar