Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban & 4 snimaju spot za ”Hiroshimu”

Urban & 4 snimaju spot za ”Hiroshimu”U subotu, 23. siječnja započinje snimanje za novi video spot Damira Urbana i Četvorke. Radi se o njegovom drugom singlu Hiroshima s hvaljenog aktualnog albuma Hello!

Režije se ovaj put prihvatio Andrej Korovljev koji je za potrebe spota angažirao bivše pripadnike specijalnih postrojbi.

Uz njih i cijela postava Urban & 4 će se nakratko prerušiti u specijalce , a sve kako bi pokazali koliku razornu moć ima ljubav.

Upravo o tome je i riječ u pjesmi Hiroshima. Obzirom na scenarij očekuje nas jedan žestoki spot koji će obilovati i specijalnim efektima.

Spot će se snimati u Črnomerec centru, Gradiščanska 26 (bivša tvornica tekstila na Črnomercu pored Plive, preko puta Tekstilnog faksa).


Objavljeno 22.01.2010.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)