Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

URBAN & 4 U KLUBU TOČKA 20.10.

Prema službenoj najavi iz kluba Točka 20.10.2005. nastupaju Urban & 4. Nakon nominacije uz Massima i Leut Magnetik koji su, uz slovenske Leeloojamais i Siddhartu, također nominirani u kategoriji ”Best Act – MTV Adria”, te očekivanja puta u Lisabon Urban & 4 u četvrtak 20.10. zaustavljaju svoju ”on the road putanju” u matičnom gradu.

– U poplavi albuma koji se služe šok terapijom i slijede strategiju ”udari me u glavu”, mi smo napravili iskren i jednostavan album koji se ne trudi biti epohalan, a zbog čega je neke ljude možda i razočarao, rekao je nedavno Urban. Naravno, radi se o albumu ”Retro <<” koje je nakon početnog rezerviranog prijema kod publike i kritike naišao mjesta u fonoteci mnogobrojnih fanova ovog popularnog riječanina. Ne radi se o klasičnoj promociji poput one u Teatro Feniceu, već je na programu ”klasični” [koliko god to nespretno zvučalo] koncert, jer kod Damira Urbana i njegove grupe uvijek možete očekivati neočekivano.

Karte su u pretprodaji u Dallas i Aquarius music shopovima. Pročitajte članak o Urbanovoj nominaciji za MTV.

Objavljeno 14.10.2005.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)