Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

URBAN OGORČEN NA CROATIA RECORDS

Damir Urban je nakon povratka iz Lisabona s ovogodišnjeg MTV EMA poprilično ogorčen na svoju diskografsku kuću Croatia Records koja uopće nije podržala svoje predstavnike (uz to jedine i prve) na ovoj prestižnoj svjetskoj manifestaciji najpopularnije globalne televizije.

– Osjećali smo se kao šest individualaca koji kao da ne pripadaju nigdje i nikome. Apsolutna nezainteresiranost, izostanak financijske i lobističke pomoći od strane diskografske kuće vjerojatno je jedinstven slučaj u svijetu, smatra Urban. Siddartha je zasluženo pobijedila, jer je iza sebe imala podršku javnosti, intelektualnih krugova, medija, diskografskih kuća. Valjda je i slovenski ministar obrane sudjelovao u njihovoj što boljoj prezentaciji. U Hrvatskoj, međutim, većina ljudi nije znala apsolutno ništa, a gaženje svojih, uz alergičnost na tuđi uspjeh, kod nas su još uvijek puno učestaliji, izjavio je Urban za riječki Novi list.

– Stoga, veliko hvala Croatiji Records. No, moram pohvaliti Županiju i Grad Rijeku koji su u roku od dva dana promotrili problem i izašli nam u susret, prepoznali su važnost događaja. Znaju da i riječka glazba čini grad drugačijim od drugih. Dakle, da nije bilo njih, mi ne bismo imali mogućnosti niti sredstava otići u Lisabon. A odlično smo se proveli, vidjeli smo Lisabon, te najzad bili sudionici najvećeg događaja u glazbenoj industriji, završio je popularni riječki pjevač.

Objavljeno 07.11.2005.

Vremeplov

Da bi promijenili svijet prvo morate sabrati svoje misli.
Jimi Hendrix