Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban Underground: Edo Maajka @ Stereo Dvorana

Urban Underground: Edo Maajka @ Stereo DvoranaNakon furioznog nastupa Dubioze Kolektiv početkom prosinca, te odlične cjelokupne polusezone ispunjene raznim urbanim zvucima, Urban Underground nastavlja dalje! U subotu 30. 1. u Stereo Dvoranu dolazi jedan i jedini Edo Maajka!

O gorenavedenom gospodinu suvišno je trošiti riječi: četiri albuma, nebrojene nagrade, nebrojene suradnje i gostovanja, te dva dokumentarna filma snimljena o njemu govore dovoljno o kvaliteti jednog od najboljih MC-a na Balkanu. Zadnji put je u našim krajevima bio pred nepune dvije godine, kada je promovirao album ”Balkansko a naše” i držao publiku u deliriju za vrijeme svog nastupa, a sad se vraća ponovno rasturiti Stereo! Uz Edu na mikrofonu bit će MC Frenkie, a na gramofonima DJ Soul.

Za zagrijavanje prije Ede pobrinut će se DJ Ramo & DJ Šah Mat, dva brata koji vrte ploče, uz to su mladi i perspektivni i članovi riječkog Balance Crewa, a od njih možemo očekivati tvrdu hip-hop selekciju. Da sve ne bi bilo brzo gotovo, nakon nastupa Ede Maajke se DJ Soul brine za zabavu, a sprema se Stereo Dvoranu baciti u ludi drum’n’bass/jungle trans!

Vrata Stereo Dvorane se otvaraju u 22 sata, cijena ulaznice je 49.99 kn, s pretprodajom u Dallas Music Shopu.

Objavljeno 25.01.2010.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich