Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban Underground: Edo Maajka @ Stereo Dvorana

Urban Underground: Edo Maajka @ Stereo DvoranaNakon furioznog nastupa Dubioze Kolektiv početkom prosinca, te odlične cjelokupne polusezone ispunjene raznim urbanim zvucima, Urban Underground nastavlja dalje! U subotu 30. 1. u Stereo Dvoranu dolazi jedan i jedini Edo Maajka!

O gorenavedenom gospodinu suvišno je trošiti riječi: četiri albuma, nebrojene nagrade, nebrojene suradnje i gostovanja, te dva dokumentarna filma snimljena o njemu govore dovoljno o kvaliteti jednog od najboljih MC-a na Balkanu. Zadnji put je u našim krajevima bio pred nepune dvije godine, kada je promovirao album ”Balkansko a naše” i držao publiku u deliriju za vrijeme svog nastupa, a sad se vraća ponovno rasturiti Stereo! Uz Edu na mikrofonu bit će MC Frenkie, a na gramofonima DJ Soul.

Za zagrijavanje prije Ede pobrinut će se DJ Ramo & DJ Šah Mat, dva brata koji vrte ploče, uz to su mladi i perspektivni i članovi riječkog Balance Crewa, a od njih možemo očekivati tvrdu hip-hop selekciju. Da sve ne bi bilo brzo gotovo, nakon nastupa Ede Maajke se DJ Soul brine za zabavu, a sprema se Stereo Dvoranu baciti u ludi drum’n’bass/jungle trans!

Vrata Stereo Dvorane se otvaraju u 22 sata, cijena ulaznice je 49.99 kn, s pretprodajom u Dallas Music Shopu.

Objavljeno 25.01.2010.

Vremeplov

Od nastupa na matricu bježimo ko vrag od tamjana, ne samo zbog sterilnosti takve izvedbe, nego zato jer se svaki naš put kombijem s dečkima pretvori u višesatni koncert mješovitog zbora koji višeglasno reve, a ponekad i pjeva sve od Miše pa do Arcade Firea.
Ivona Maračić (E.N.I.)