Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

URBANOV NUCTURNO

Vlada Republike Hrvatske potvrdila je visoko pokroviteljstvo nad Runjićevim večerima, dvodnevnom manifestacijom u spomen na stvaralaštvo proslavljenog splitskog skladatelja Zdenka Runjića, koja će se 2. i 3. rujna održati u trogirskoj kuli Kamerlengo. Organizator nam je već dostavio program trogirskih događanja, koji je Runjićeva kći Ivana sastavila uz pomoć stručnog savjetnika Dražena Vrdoljaka.

”Sastavljanje programa krenulo je u okviru ’Skalinade’, prvenstveno od Ivane Runjić, ali kad je čitav događaj u suradnji s Gradom Trogirom podignut na veću razinu, uobličavanju priredbe priključio se Dražen Vrdoljak”, objašnjava Ivo Josipović, prvi čovjek organizacije Runjićevih večeri.Zanimljivo je da Runjićeve večeri, koje prenosi RTL Televizija, neće imati klasičnog voditelja. Na početku će samo priredbu najaviti Tatjana Jurić, dok će kasnije izvođači najavljivati jedni druge, saznajemo u Skalinadi. Nastupi poznatih imena domaće scene, s nekima od najvrjednijih Runjićevih skladbi, bit će pohranjeni i na dva CD-a uživo.

Od riječana na manifestaciji će nastupiti Damir Urban sa Runjićevom skladbom ’Nocturno’, na rasporedu su u petak, 13-ti po redu, a od zanimljivijih izvođača nastupaju još Massimo, Darko Rundek, Quartet sensitive, ENI i Yammat. TV snimka cijele manifestacije će biti emitirana na RTL-u sredinom rujna.

Objavljeno 02.09.2005.

Vremeplov

Ne mislim da se žena mora postaviti kao muškarac da bi pokazala svoju snagu.
Little Richard