Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

USA Koncerti Urban & 4

Urban & 4 na poziv neprofitne organizacije Doors Art Foundation iz New Yorka upriličiti će niz koncerata u više američkih gradova. 25.02., New York - Hrvatski Kulturni Centar, 507 W 40th St., predgrupa Frank Enea i Nenad Bach. 26.02.,Chicago - Martyr’s 3855 N.Lincoln Ave., gost Ode band. 01.03., New York - CBGB. Otvorena su još dva neimenovana grada.
”Koncerti će se pretežno održavati u eminentnim klubovima čiji su posjetitelji visoko profilirani ljubitelji moderne glazbe te gdje zalazi svijet vezan uz glazbenu industriju. U povijesti riječke rock scene Urban je prvi glazbenik koji će gostovati u SAD-a te jedan od rijetkih koji gostuju u ovim eminentnim klubovima s američkim gostima. U New Yorku snimati će se video uradak na Urbanovu pjesmu ”Kornjača” koja će biti snimana na novo otvorenoj izložbi ”Christo’s Gates” koja je čekala dvadeset i šest godina na realizaciju, ništa manje nego i riječka rock scena na predstavljanje u New Yorku. O cijeloj turneji snimati će se dokumentarni film koji će predstaviti i niz ljudi vezanih za kulturu i umjetnost. Cijela akcija ima humanitarni predznak gdje Urban & 4 nastupaju u dobrotvorne svrhe, ovim koncertima pružaju potporu Doors Art fondaciji kao jedinoj osmišljenoj misiji predstavljanja hrvatske kulture i umjetnosti. Grad Rijeka podmirila je dio putnih troškova te time izašla u susret pri realizaciji koncerata. Doors Art fondacija u narednom periodu pokušati će predstaviti niz hrvatskih umjetnika vezanih uz književnu, glazbenu, likovnu te filmsku djelatnost s ciljem degetoizacije naših kreativnih snaga” - javlja Doors Art organizacija iz New Yorka.

Objavljeno 21.02.2005.

Vremeplov

Odgovoran sam prvo sebi samom i svojoj muzici. Drugo, odgovoran sam ljudima koji me slušaju. Velika je to odgovornost. Svijestan sam toga.
John Mclaughlin