Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uskoro izlazi kompilacijski album ”Strašni Riječani”

Ukoliko naletite danas ili sutra u Močvaru na dvodnevni koncert Leta 3 imat ćete priliku vidjeti dva, za naše prilike, nova riječka benda koji će uskoro osvanuti na kompilaciji sjajnog naziva ”Strašni Riječani” - javlja Sanjin Đukić iz Dallasa. U pitanju je prvo izdanje Mrletovog (Damir Martinović Mrle - Let 3) labela ”Ciklama Records” koje će pokušati prije svega prodrmati rodni mu kraj, pa malo po malo i regiju. Na ”Strašnim Riječanima” sa po dvije pjesme svoje mjesto će sigurno naći Invert (sviraju s Letom u utorak), OŠ Sulud III (sviraju u srijedu), Downfall i već etablirani Father. Posljednje mjesto popunit će se uskoro.

No, uz glazbene goste Let će u srijedu dovući i premijerno uživo predstaviti skupinu ”Riječke pičke”, dosad viđenu kako pleše na Porinu na ”Eru” i gura svoje međunožje Zuhri u lice. Maleni dio skupine odigrao je par uloga u spotu ”Dijete u vremenu” koji će se također po prvi put obznaniti svijetu na koncertima u Močvari.

Objavljeno 24.05.2006.

Vremeplov

Od nastupa na matricu bježimo ko vrag od tamjana, ne samo zbog sterilnosti takve izvedbe, nego zato jer se svaki naš put kombijem s dečkima pretvori u višesatni koncert mješovitog zbora koji višeglasno reve, a ponekad i pjeva sve od Miše pa do Arcade Firea.
Ivona Maračić (E.N.I.)