Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uskoro izlazi novi album grupe Grad

Ri-rock.com u nedjelju gostuje na Radio Rijeci u 17 sati. Voditelj je popularni Ivica Vrkić a u emisiji posvećenoj riječkoj rock sceni i vašem omiljenom sajtu poslušajte sve što vas interesira o Ri-rocku i novostima sa scene.
Kad smo već kod novosti, kultna grupa GRAD je ovaj tjedan završila novi, još neimenovani album čiji izlazak očekujemo kroz par tjedana. Letimičnim slušanjem snimljenog materijala shvatili smo da je Grad snimio odličnu ploču nakon prilično mlako prihvaćenog posljednjeg albuma ”Nebo”. Kratki opis: jednostavno, melodično i rockerski, na tragu radova odličnih Franz Ferdinand i Interpol, nikako kao kopija već kao autohtoni izričaj benda koji su mnogi mediji i promotori bezrazložno otpisali, zaboravljajući da su mnoge svjetske veličine nakon kriznog perioda znali snimiti vrlo nadahnute albume i postići daleko više nego prijašnjim radovima. Grad se napokon vratio, bolji, svježiji i interesantniji nego ikada.
EN FACE također najavljuju skoro dovršavanje novog albuma. Prvi single je smiksan i pripremljen za puštanje u eter a kakva nas ploča očekuje vrijeme će pokazati. Band je dosta napora uložio u promjenu zvuka miksanjem albuma u Amsterdamu s producentom koji je radio sa Sonic Youth, SCH i drugim alternativcima.

Objavljeno 16.02.2005.

Vremeplov

Ne. Nikada nisam shvaćao muziku kao biznis i nadam se da će tako uvijek i ostati.
Gato Barbieri