Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uspješno i bučno finale Kreativnosti Riječke kulture

Uspješno i bučno finale Kreativnosti Riječke kultureFinalno izdanje trećeg izdanja festivala Kreativnost Riječke kulture - Krik 3, manifestacije koja promovira mlade neafirmirane umjetnike održano je proteklog vikenda umjesto u riječkom Palachu u omanjem cafe baru Vološčica u Voloskom.

Događaj koji je započeo 2. listopada u riječkom Spiritu premješten je zbog ”papirnatih” problema u Palachu oko dobivanja atesta za buku koji bi se u skoro vrijeme trebali riješiti.

Iako je Vološćica mala i tehnički dosta limitirana, obje večeri su prošle u zanimljivom redanju mladih i neafirmiranih demo bendova s Kvarnera. Stotinjak mladih posjetitelja u obje večeri gledalo je i slušalo prve večeri žestoki Monox, instrumentalistički raspoložen Strip Forbidden, Torrente i ponovo okupljeni Bjuti centar.

Druga večer bila je rezervirana za Muhe bez glave, čakavski rock grupe Burning Nicola i energične hard rockere Denial i Czar. Party je potrajao do kasno u noć, a u Vološćici kažu da već dugo u tom prostoru, i oko njega, nije bilo toliko posjetitelja ovog krajem 90-ih kultnog prostora za izlaske.

U Vološćici se tijekom vikenda najviše svirao hard rock i metal, a oni nešto stariji su se zapitali ne bi li se Vološćica mogla trgnuti iz dugogodišnje letargije te - mladima i onim nešto starijima koji su tamo nekada rado zalazili - mogla ponuditi češća i zanimljivija programska događanja osim ispijanja kave tijekom dana sunčanijih vikenda i ”cuganja” u kasnim satima. (M.S.)

Objavljeno 13.10.2008.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)